Yönetim Kararları (2 Kişi İçeride)

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Malumunuz üzere son günlerde ki yaşanan olaylar neticesinde oyun yönetimi durumları yatıştırmak veya oyuna müdahale etme yetkisine kullanarak bir takım kararlar alıp uyguladı. Şimdi sorum şu oyun başkanını wiki de yazılı olmadığı hâlde görevden alındığında değil de bu gün seçimi referanduma götürmediği için yönetimi adil olmaya davet eden taraf oyun başkanını görevden alındığında neden aynı tepkiyi vermedi bu şu demek oluyor değneğin ucu nereye dönerse hesap sorma gibi bir durum söz konusu ve bu duruma bir açıklık getirecek aklı başında cidden tartışmayi bilenlerden yorum bekliyorum
Oyun Başkanlığı gibi önemli bir makamın gücünü iradesini yetkilerini,oyundan uzaklaştırılmış ve yönetimin geri dönmesine onay vermediği bir gölge başkana devreden satan peşkeş çeken bir oyuncunun durumuyla bugün yaşanan durumu bir tutacak kadar adalet olgusundan uzaklaşmış bir zihniyetin yazısını okudum. Coşkun abisi sana bunu daha uzun da anlatırım da sen nasıl olsa yine anlamayacaksın sen bir kuklasın daha fazlası değilsin.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Oyun Başkanlığı gibi önemli bir makamın gücünü iradesini yetkilerini,oyundan uzaklaştırılmış ve yönetimin geri dönmesine onay vermediği bir gölge başkana devreden satan peşkeş çeken bir oyuncunun durumuyla bugün yaşanan durumu bir tutacak kadar adalet olgusundan uzaklaşmış bir zihniyetin yazısını okudum. Coşkun abisi sana bunu daha uzun da anlatırım da sen nasıl olsa yine anlamayacaksın sen bir kuklasın daha fazlası değilsin.
Ya kardeşim ne diyeyim ki bende çok sonradan anladım ama yapıcak birşey yok 😂

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Çok güzel bir cevap erenim , sence ittifak partilerinden habersiz af çıkması ne kadar doğru ? Ortak karar alınmadan kafasına göre af yapıldıysa demek ki ittifak da herkes birbirinden habersiz iş yapıyor olmaz mı erenim
Aynı soruyu bende sordum Oğuzhan. Hiçbiri cevap veremedi oy konusunda desteklediklerini söylediler. Burdan anlaşılan birlik beraberlik sadece oy için makam alındıktan sonra birbirlerini tanımıyorlar 😄

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kardeş sen kimsin nesin kukla falan filan diyorsun hakeret edip duruyorsun bana kişi kendinden bilir işi sen kimin nesisin

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
olabilir tabkide bu yada oyun başkanı bunları dinlemedi o da olabilir 😄😄
Sözde kimse kimsenin arkasından iş çevirmiyordu ya merak ediyorum bakalım ittifak partileri bu kişiler sözde habersizce yapmışlar ya bakalım onlara ne diyecekler , onur ve dik duruştan bahsedenlerden habersiz şeyler oluyor ama ortada çıt yok