Konuya kaynak yapma hala düşmanızHahahahahahahahah yemin ederim bunca zaman boşuna düşmanlık yapmışız desene az çekirdek ver bana
Konuya kaynak yapma hala düşmanızHahahahahahahahah yemin ederim bunca zaman boşuna düşmanlık yapmışız desene az çekirdek ver bana
Senin bi sözün vardı neydi oKonuya kaynak yapma hala düşmanız
Oto klavyeden mi yazıyorsun anlamadım ki ne dediğini tekrar yazar mısın 50 kere cümleni okudum bir şey anlamadımSataşma abiii ne yapacağız ob de dediğin günleri konuşmayalim omurgayı da evvel Allah bilirim ben sende öğren önce dik durmayı kamburun çıkacak genç yaşta kendine yazık etme
Oyun Başkanlığı gibi önemli bir makamın gücünü iradesini yetkilerini,oyundan uzaklaştırılmış ve yönetimin geri dönmesine onay vermediği bir gölge başkana devreden satan peşkeş çeken bir oyuncunun durumuyla bugün yaşanan durumu bir tutacak kadar adalet olgusundan uzaklaşmış bir zihniyetin yazısını okudum. Coşkun abisi sana bunu daha uzun da anlatırım da sen nasıl olsa yine anlamayacaksın sen bir kuklasın daha fazlası değilsin.Malumunuz üzere son günlerde ki yaşanan olaylar neticesinde oyun yönetimi durumları yatıştırmak veya oyuna müdahale etme yetkisine kullanarak bir takım kararlar alıp uyguladı. Şimdi sorum şu oyun başkanını wiki de yazılı olmadığı hâlde görevden alındığında değil de bu gün seçimi referanduma götürmediği için yönetimi adil olmaya davet eden taraf oyun başkanını görevden alındığında neden aynı tepkiyi vermedi bu şu demek oluyor değneğin ucu nereye dönerse hesap sorma gibi bir durum söz konusu ve bu duruma bir açıklık getirecek aklı başında cidden tartışmayi bilenlerden yorum bekliyorum
Ya kardeşim ne diyeyim ki bende çok sonradan anladım ama yapıcak birşey yokOyun Başkanlığı gibi önemli bir makamın gücünü iradesini yetkilerini,oyundan uzaklaştırılmış ve yönetimin geri dönmesine onay vermediği bir gölge başkana devreden satan peşkeş çeken bir oyuncunun durumuyla bugün yaşanan durumu bir tutacak kadar adalet olgusundan uzaklaşmış bir zihniyetin yazısını okudum. Coşkun abisi sana bunu daha uzun da anlatırım da sen nasıl olsa yine anlamayacaksın sen bir kuklasın daha fazlası değilsin.
Aynı soruyu bende sordum Oğuzhan. Hiçbiri cevap veremedi oy konusunda desteklediklerini söylediler. Burdan anlaşılan birlik beraberlik sadece oy için makam alındıktan sonra birbirlerini tanımıyorlarÇok güzel bir cevap erenim , sence ittifak partilerinden habersiz af çıkması ne kadar doğru ? Ortak karar alınmadan kafasına göre af yapıldıysa demek ki ittifak da herkes birbirinden habersiz iş yapıyor olmaz mı erenim
Kardeş sen kimsin nesin kukla falan filan diyorsun hakeret edip duruyorsun bana kişi kendinden bilir işi sen kimin nesisinOyun Başkanlığı gibi önemli bir makamın gücünü iradesini yetkilerini,oyundan uzaklaştırılmış ve yönetimin geri dönmesine onay vermediği bir gölge başkana devreden satan peşkeş çeken bir oyuncunun durumuyla bugün yaşanan durumu bir tutacak kadar adalet olgusundan uzaklaşmış bir zihniyetin yazısını okudum. Coşkun abisi sana bunu daha uzun da anlatırım da sen nasıl olsa yine anlamayacaksın sen bir kuklasın daha fazlası değilsin.
Sıraya gerek yok dikkate alınacak biri değilsin sadece zekat olarak cevap verdim sanaOğuzlar karışti bı dakika sırayla gelin
olabilir tabkide bu yada oyun başkanı itifaktaki partileri dinlemedi o da olabilirAynı soruyu bende sordum Oğuzhan. Hiçbiri cevap veremedi oy konusunda desteklediklerini söylediler. Burdan anlaşılan birlik beraberlik sadece oy için makam alındıktan sonra birbirlerini tanımıyorlar
Düğün ne zaman ozi İzmir bucada isim var davet edecekmisinSıraya gerek yok dikkate alınacak biri değilsin sadece zekat olarak cevap verdim sana
Sözde kimse kimsenin arkasından iş çevirmiyordu ya merak ediyorum bakalım ittifak partileri bu kişiler sözde habersizce yapmışlar ya bakalım onlara ne diyecekler , onur ve dik duruştan bahsedenlerden habersiz şeyler oluyor ama ortada çıt yokolabilir tabkide bu yada oyun başkanı bunları dinlemedi o da olabilir
Erenim miiiiiÇok güzel bir cevap erenim , sence ittifak partilerinden habersiz af çıkması ne kadar doğru ? Ortak karar alınmadan kafasına göre af yapıldıysa demek ki ittifak da herkes birbirinden habersiz iş yapıyor olmaz mı erenim
hangisiSenin bi sözün vardı neydi o
Menemendeyim geleceksen ağırlarım , ayağa gidecek kadar küçülmedim aslan parçasıDüğün ne zaman ozi İzmir bucada isim var davet edecekmisin
Kıskandın mı MDErenim miiiii
Altın takacağına partisine vip 3 çekilişi yapsınÇoşkun karaosmanoğlu Galiba Altın takıcan düğünde 2nye sordun düğünü
Md abim bitanedir diyordu hep omuSenin bi sözün vardı neydi o