2. Günümüzde parti sıralamasında 2. Olduk 3. Günümüzde 100 kișiyi geçtik darısı sizin bașınıza desem siz biz olmadığınız için imkansız.Gelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakin uye sayisi olarak yakiniz canım arkadaşım
2. Günümüzde parti sıralamasında 2. Olduk 3. Günümüzde 100 kișiyi geçtik darısı sizin bașınıza desem siz biz olmadığınız için imkansız.Gelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakin uye sayisi olarak yakiniz canım arkadaşım
Siz direkt yoktunuz ben duruyom wn azindanBizimde başımıza gelmşti bu qwmqksnwnsknsdn
Ok2. Günümüzde parti sıralamasında 2. Olduk 3. Günümüzde 100 kișiyi geçtik darısı sizin bașınıza desem siz biz olmadığınız için imkansız.
he yav 0 kisiydikSiz direkt yoktunuz ben duruyom wn azindan
İșinize gelmedi tabi
2 kisi 6. Sira hshshshhe yav 0 kisiydik
Kardeşim arkadaşım seni kaale almıyorum farkindamisinİșinize gelmedi tabi
Bizde seni kaaleye almıyoruz partimizin ismini kullanmaKardeşim arkadaşım seni kaale almıyorum farkindamisin
rekor dnsmdnd2 kisi 6. Sira hshshsh
Emirhan oyunun 3/2 ile ittifak kurdunuz karşımızda tutunamadınız bak seni şimdi tek başına bıraktılar bu onurlu mücadelende sana başarılar dilerim doğru yoldasınBen burda tek basima mucadele veriyorum 5 psrti birleşmiş bana karsi geliyor
Biz rekorların adamıyızrekor dnsmdnd
Kim onlarBen burda tek basima mucadele veriyorum 5 psrti birleşmiş bana karsi geliyor
Sizsiniz ya arkadaşımKim onlar
Hımm. TmSizsiniz ya arkadaşım
Ok byHımm. Tm