Yolunuz açık olsun Adp (8 Kişi İçeride)

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adp üzerinden yaptığın senaryo ve ilgi çekme çaban bittiyse, yeni partini kurabilirsin artık. Emeklerin için teşekkürler.
Pardon ilgi çekme nerde? 2 gün önce canom diyip gittim diye hemen karalama kampanyası başlamış. Arkamdan yanlış konuşmayın diye güzelce veda ettim bide o kadar zamanlık dostluğumuza dayanarak lakin görüyorum ki değmez size. verdiğim en doğru kararmış ayrılmak yolunuz açık olsun.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

Hayırlı geceler…

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Pardon ilgi çekme nerde? 2 gün önce canom diyip gittim diye hemen karalama kampanyası başlamış. Arkamdan yanlış konuşmayın diye güzelce veda ettim bide o kadar zamanlık dostluğumuza dayanarak lakin görüyorum ki değmez size. verdiğim en doğru kararmış ayrılmak yolunuz açık olsun.
Senin eline şuan istediğin primi ve ilgiyi veremiycem. Kusura bakma, seni de yanlış tanımışız. Yoksa burada o kadar çok şey konuşurdum ki. Neyse Allah'a emanet.

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Senin eline şuan istediğin primi ve ilgiyi veremiycem. Kusura bakma, seni de yanlış tanımışız. Yoksa burada o kadar çok şey konuşurdum ki. Neyse Allah'a emanet.
Ya senin de o ilgilenemediğiniz partininde primimi olur Allah aşkına ne senin ne başkasının ilgisine ihtiyacım yok şükür özgürce kendi yoluma bakıyorum şimdi gidip partinle ilgilen hadi burada vakit kaybetmek yerine