Değerli Başkan Online oyuncuları,
Son tanıtım videoumuza reklam çıkacağız.
Bu sebepten videoya iyi yorumlar yapılması gerekiyor. (eleştiriler olabilir evet ancak reklam cıkılacağı için eleştirinin sırası orası değil. Biz bir aileyiz ve ailemizi büyütmek için çabalayacağız bu olayda.)
www.instagram.com
İlgili posta yorum yapıp instagramdan baskanapp hesabına "kullanıcı adım: xxx posta yorum yaptım" demeniz yeterlidir.
Gün içerisinde 25 yeşil taş gönderilecektir.
Lütfen yoğunluk fazla olacağı için 25 yeşil taş gönderildi yazısından sonra teşekkür vb. etmeyiniz ki hızlıca bitirelim.
Şimdiden bulundugunuz katkı için teşekkür ediyoruz.
Son tanıtım videoumuza reklam çıkacağız.
Bu sebepten videoya iyi yorumlar yapılması gerekiyor. (eleştiriler olabilir evet ancak reklam cıkılacağı için eleştirinin sırası orası değil. Biz bir aileyiz ve ailemizi büyütmek için çabalayacağız bu olayda.)

BaşkanOnline - Çevrimiçi Başkanlık Oyunu on Instagram: "Türkiyenin en aktif başkanlık oyununa sizler de davetlisiniz. Hemen indirin ve binlerce oyuncu arasında kıyasıya rekabete katılın."
133 likes, 141 comments - baskanapp on April 5, 2022: "Türkiyenin en aktif başkanlık oyununa sizler de davetlisiniz. Hemen indirin ve binlerce oyuncu arasında kıyasıya rekabete katılın.".

İlgili posta yorum yapıp instagramdan baskanapp hesabına "kullanıcı adım: xxx posta yorum yaptım" demeniz yeterlidir.
Gün içerisinde 25 yeşil taş gönderilecektir.
Lütfen yoğunluk fazla olacağı için 25 yeşil taş gönderildi yazısından sonra teşekkür vb. etmeyiniz ki hızlıca bitirelim.
Şimdiden bulundugunuz katkı için teşekkür ediyoruz.