Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (4 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Şunu bilmiyorsun işte; İyi niyet nedir Seni bu oyunda gelistirenler kim yanında duranlar kim ? Sana bunları konuşmayı öğreten ağabeylerin nerede ?? İhanet etmeyi o kadar güzel öğrenmişsin ki ; Oğuzhan başkanın Ve Ecem Başkanın emeklerini orada olan parti emekçilerinin senin yanında duruşunun hiç bir önemi yoktu değil mi? Boş beleş dediğin insanlar döneminde yol yürüdüğün insanlar şimdi boş diyip emeklerini hiçe sayıp daha sonra da laf söylemek için çaba sarf ediyorsun yazık bunca zaman sana yol arkadaşlığı etmiş insanları karşına alıp bir de üstüne savunduğun bu durumlar ağabeylerinin Öğretileri ile hareket etmen yanında zamanında olduğun kişilere karşı yazık ancak şunu unutuyorsun; Reel hayatta bunlar karşına gelir, Yolda bulduklarını yol Arkadaşlarına karşi savunma neden biliyor musun? Seni de onlar bir gün bırakacak Derebeyi!

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ha zamanın da haklı olduğumu görüp arkamda durdular sağolsunlar. Sizin gibi boş beleş insanlar benim yüzümden adamların başına sarmasın diye çıktım partiden gittim. Oyunu bıraktım zaten o dönem. Şimdi ortada bir senaryo var ve ben darbe karşıtıyım diye ihanet mi etmiş oluyorum 😃 çok boşsun efe çoook boş. Emrullah abinizden sonra bi dağıttınız siz.
Adımı sağda solda geçirme caillou mert ben burdayım daha hiçbirşeyden haberin yok 🤣🤣 yazık kafana

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
O bi zamanlar altın okun da gölgesi altındaydı. Bunun gibiler ekmek yediği yere ihanet etmeyi severler. Normal karşılamak lazım
Alpaslanın yanında bunada ayarı verdim kaçtı Büşra’ya Ferhat bu Alpaslan bide 2 sene gizli kimlikle korkusundan ortaya çıkamadı korkak herif :(

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Alpaslan buna 1 2 görev verdi diye kendini bişe sandı sonra baktık puff alaaddin lambası çıktı şimdi kimseyede gidemiyor istenmiyor ya acaba budunamı yanlasam diyor güller müller eren seni sevmem ama adamsınlar🤣🤣

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Şunu bilmiyorsun işte; İyi niyet nedir Seni bu oyunda gelistirenler kim yanında duranlar kim ? Sana bunları konuşmayı öğreten ağabeylerin nerede ?? İhanet etmeyi o kadar güzel öğrenmişsin ki ; Oğuzhan başkanın Ve Ecem Başkanın emeklerini orada olan parti emekçilerinin senin yanında duruşunun hiç bir önemi yoktu değil mi? Boş beleş dediğin insanlar döneminde yol yürüdüğün insanlar şimdi boş diyip emeklerini hiçe sayıp daha sonra da laf söylemek için çaba sarf ediyorsun yazık bunca zaman sana yol arkadaşlığı etmiş insanları karşına alıp bir de üstüne savunduğun bu durumlar ağabeylerinin Öğretileri ile hareket etmen yanında zamanında olduğun kişilere karşı yazık ancak şunu unutuyorsun; Reel hayatta bunlar karşına gelir, Yolda bulduklarını yol Arkadaşlarına karşi savunma neden biliyor musun? Seni de onlar bir gün bırakacak Derebeyi!
Ne emeği? Hiçkimsenin emek falan verdiği yok. Ben o parti için o ismini geçirdiğin insanlar için kavga edip ban yedim. Sen bunları bana söyleyeceğine git o vefasız içten pazarlıkçılara söyle.

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Alpaslanın yanında bunada ayarı verdim kaçtı Büşra’ya Ferhat bu Alpaslan bide 2 sene gizli kimlikle korkusundan ortaya çıkamadı korkak herif :(
Korkak mı? Ahahaha dc de ayarı yiyip kaçan sizmiydiniz yoksa ben mi? Ona buna mermi atıyordunuz adresimi verdim kapı numarama kadar fos çıktınız adresinizi istedim yine fos çıktınız😃 mermi atacaklarmış ahahah siz anca su tabancasıyla oynarsınız

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Yanlamaya gelince! Ben hiç kimseye yanlamadım yanlamam o işi en iyi sen yaparsın. Bak dün arkasından sövdüğün adamların yanındasın şimdi 🤣 yanlamaymış. Benim adım efecan değil dikkat çekerim

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Yok bir de düzgün bir insanmışsın gibi burada falan filan yapıyosun 😃 fosmuş boşmuş. Hesapları silip kaçan sizdiniz ha biz değil

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Partilerden kovulmak? Bak bakalım Oyuncu hareketlerime😀😀😀 sen barınamıyorsun bunu herkes biliyor barınma duygusu yok sende bu belli yani sen insanlarla iyi geçinmeyi bile bilmiyorsun

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Partilerden kovulmak? Bak bakalım Oyuncu hareketlerime😀😀😀 sen barınamıyorsun bunu herkes biliyor barınma duygusu yok sende bu belli yani sen insanlarla iyi geçinmeyi bile bilmiyorsun
İnsan olanla gayet içi geçiniyorum Emre. Senin 4 partiden kovuluşunu bizzat biliyorum. Birinden kovulmanı da ben engelledim. Sen aradan çekil gariban gurabayla uğraştırma beni

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
O kadın oyuncuların namusunu diline dolayan efecan nerde? Utanmadan hala burada insanlara laf sokmaya ÇALIŞIYORSUN

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bak bunlar özgüvensiz konuşmalar ve cümleler işte; konuşmayı keşke doğru düzgün terimlerle yapabilmiş olsaydın keşke sen de doğru bir insan olsaydın da bu kadar insanı karşına almasaydın ama yazık diyorum işte haline acıyorum

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Alpaslan buna 1 2 görev verdi diye kendini bişe sandı sonra baktık puff alaaddin lambası çıktı şimdi kimseyede gidemiyor istenmiyor ya acaba budunamı yanlasam diyor güller müller eren seni sevmem ama adamsınlar🤣🤣
Ayrıca sen sövdüğün adamların partisine geçince, öyle uygun gördüm oluyorda. Ben sövmediğim adamın partisine gidince neden yanlamak oluyor 😃

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Burada tartıştığın insanlar; Oğuzhan Ecem ben ve daha bir çok başkan..Barınabilseydin bugün ne oyunu bırakmış olurdun bir sure ne de bu şekilde konuşmalar yapardın kendine karşı özgüvenin varsa insanları karşına alma derim.. üslubuna dikkat et insanlara yargısız infaz yapma, konuşacaksan edepli bir dil ile doğru terimlerle cümlelerini kur,asla ve asla kötülemek için uğraşma dürüstlük cesaret ister, erdemlik ister sen bir adım atarsan insanlar sana bin adım atar ama şunu unutma geçmişlerle yaşayan geçmişte kalır geleceğe dair konuşmalar yaparsan hep ileriye bakarsın.. Sen Sen Ol kötü niyet asla düşünme derim

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Elini vicdanına koy ve vicdanınla hareket et yanlış yaparsın böyle gidersen