Babalar diyarından Murat ünlü kardeşim döndüğünde bekleriz aramızaSiz çok HAREKAT'lı partisiniz biraderim ondan güvenemediyse..
Babalar diyarından Murat ünlü kardeşim döndüğünde bekleriz aramızaSiz çok HAREKAT'lı partisiniz biraderim ondan güvenemediyse..
Bak işte bak işte dur birini göndereyim gene sana hsjsjsksksksksoslVaadlerin tatmin etmedi baskanım şansına küs
Sonra banlanıyor hesapların yapmaBak işte bak işte dur birini göndereyim gene sana hsjsjsksksksksosl
He ya uğraş dur sonra sende haklısınSonra banlanıyor hesapların yapma![]()
Kesinlikle baskanımHe ya uğraş dur sonra sende haklısın
Bu açık ve içten gelen daveti göz ardı edemiyorum ve geliyorum. Ama az bekleyin halletmemiz gereken bir d**be şey pardon mesele var sonra geleceğim.Babalar diyarından Murat ünlü kardeşim döndüğünde bekleriz aramıza
Eşef Tek' mi gidicenHelal olsun la yükselen genclik ben geliyorum açık kapıyı
BaşarılarEkli dosyayı görüntüle 22855
Yükselen Gençlik Partisi Geri Dönüyor!
Bu defa yalnız değiliz…
Yüce Türk Partisi’nden değerli dostlarımızla omuz omuza, aynı yolda, aynı hedefte buluştuk.
Yeni enerji, yeni dinamizm, yeni strateji ile hak ettiğimiz yeri ve emeklerimizi geri almak için yeniden sahnedeyiz!
Bugün, ailemizi tamamlamak için sizlere sesleniyoruz:
Geri dönün!
Yuvaya dönün!
Birlikte güçlenelim!
Çünkü Yükselen Gençlik Partisi, sizinle yeniden oyuna yön verecek.
Gelin, kaldığımız yerden daha güçlü devam edelim.
Birlikte çıktığımız bu yolda, geleceği birlikte inşa edeceğiz!
BilmemEşef Tek' mi gidicen
Altın Ok'a gel. Yükselen de kumar falan oynatmıyorlar yasaklamış sevim. Orası mahmut efendi tarikatı gibi şuan.Bilmemaltın okdan bir teklif gelmedi