YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ YÖNETİMİNDEN KAMUOYUNA DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Oyun yönetiminden habersiz kimseyi ilan ettiremezsin bu kadar amatörce davranmayın buyrun yönetime sorun.
O dönem adalet bakanının sorması başka sizin parti yönetiminizin sorması başka. Yönetim dünkü konuda kendiside beyan etti, Adalet bakanı birini istenmeyen oyuncu ilan ediyorsa bize onaylamak düşer diye.

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Burda konuşacak en son insan sensin şimdi yol al
Forumda paylaşılan her açık mesaja, her başkan ve üyelerin yorum yapma özgürlüğü vardır. Bu sebeple, senin orçun'a yanıt verip "yol al" diyebileceğin bir durum yok. Kaybol.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ali Ergün'ün yasaklı oyuncu ilanı yapılırken, parti yöneticileriniz gidipte yönetime yasaklı üye ilanı yapabilir miyiz diye sormadı, rakip partinin Adalet bakanından rica ederek direkt olarak ilan ettiniz. Aynı şekilde Samet Ünal olayında, adalet bakanlığı bizdeyken direkt olarak ilan edebilirdiniz. Oyun yönetiminin de dediği gibi "Adalet bakanı, yasaklı üye ilanı yaparsa bize onaylamak düşer." Sizin parti yöneticileriniz gidip yönetimden yasaklı üye talebinde bulunursa tabiki rededilir. Samet olayında da adalet bakanı tarafından direkt olarak yasaklı üye ilanı yapabilirdiniz isteyince oluyormuş.
O olay öyle olmadı bize gelip durumu anlatıp yasaklı oyuncu ilan ettireceklerini söylediler olayı ve yazılanları okudum beni savundukları için teşekkür ettim rakip partinin adalet bakanı ile bizim bir konuşmamız geçmedi bile

cano1905

Üye
Vatandaş
Yanlış düşünüyorsun kardeşim
İnsanların şeref haysiyet namuslarına laf konuşmak problem değil benim mesaj atmam problem Eğitim paketi alcam sana zahmet 😀
Sen zamanında şimdi savunduğun sinan sevimin nazın aklıyla hareket ettiğini söyleyip buna katlanamadığını belirtip bizim partiye gelip eğitim paketi alacam diye dilenip bi kaç gün sonra laf ettiğin partiye geri dönen adamsın(şüpheli). Gelip burda duruşun varmış gibi takılma yarın öbürsü gün makam uğruna işin düşer üzülürsün😀

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Yanlış düşünüyorsun kardeşim
İnsanların şeref haysiyet namuslarına laf konuşmak problem değil benim mesaj atmam problem Eğitim paketi alcam sana zahmet 😀
O konuya gelecek olursak Sinan'ın şerefine, haysiyetine laf eden kişi, kişiler ile Ali Ergün'ün hakaretine laf eden kişi, kişiler aynı kişiler. Trajikomik bir tutum 😅

orcunksp

🇹🇷
Vatandaş
Sen zamanında şimdi savunduğun sinan sevimin nazın aklıyla hareket ettiğini söyleyip buna katlanamadığını belirtip bizim partiye gelip eğitim paketi alacam diye dilenip bi kaç gün sonra laf ettiğin partiye geri dönen adamsın(şüpheli). Gelip burda duruşun varmış gibi takılma yarın öbürsü gün makam uğruna işin düşer üzülürsün😀
Beni düşündüğün için teşekkür ederim. Canımsın😀

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Oooo Orçun Başkan yardımcıligina kadar yükselmişsin hayırlı olsun bir kere daha sadaka dilenmeye gel bize belki parti başkanligina yükselirsin tabi Sinan parti başkanligini bırakmayı düşünürse 😂😂😂

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Sen yenimi geldin Başkaniniz kadına yönelik hakaret kabul edilemez kim olursa olsun hangi partiden olursa olsun demişti aaaa siz bilmiyormusunuz yoksa 😂😂😂
Şeref haysiyet ve özellikle namusa laf eden sen ve senin partin mı söylüyor bunu? Tevfik in yazdığı mesajın, Ali'nin yaptığı hakaretten ne farkı var? İkisi de namus sonuçta. Demek ki sizde de şeref ve namus yok Ali kardeş, şuan gelip, Tevfik in yazdığı mesajı savunacak oluyorsan 😅

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Şeref haysiyet ve özellikle namusa laf eden sen ve senin partin mı söylüyor bunu? Tevfik in yazdığı mesajın, Ali'nin yaptığı hakaretten ne farkı var? İkisi de namus sonuçta. Demek ki sizde de şeref ve namus yok Ali kardeş, şuan gelip, Tevfik in yazdığı mesajı savunacak oluyorsan 😅
Ne desin söylermisin yaptığınız hareket bravo çok iyi yaptinizmi desin ya utanın azıcık olsada sizin partide de hanımefendi var siz olayı bizim partiden birine diyilmedikce sorun yok demeye getiriyorsunuz ha birde diyende sizin partiden yani biz şunu demeye çalışıyoruz hani o dik duruşlu Başkaniniz eski sözünün arkasında durmasını istiyorduk başka bişey değil ha bizim partiden birine demiş ha başka partiden birine fark etmez kadına hareket kabul edilemez sizin partide öyle durumları normal karşılıyorsa şunu bilmek istiyorum Sinan şimdi o dediğini sözü dik duruşunu bozmuş mu oluyor yoksa size yaranmak için zorlami yaptırdınız hangisi ??? Sizin partide kimin sözü geçiyor Sinani kukla olarakmi kullaniyorsunuz sadece merak ediyorum

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Ne desin söylermisin yaptığınız hareket bravo çok iyi yaptinizmi desin ya utanın azıcık olsada sizin partide de hanımefendi var siz olayı bizim partiden birine diyilmedikce sorun yok demeye getiriyorsunuz ha birde diyende sizin partiden yani biz şunu demeye çalışıyoruz hani o dik duruşlu Başkaniniz eski sözünün arkasında durmasını istiyorduk başka bişey değil ha bizim partiden birine demiş ha başka partiden birine fark etmez kadına hareket kabul edilemez sizin partide öyle durumları normal karşılıyorsa şunu bilmek istiyorum Sinan şimdi o dediğini sözü dik duruşunu bozmuş mu oluyor yoksa size yaranmak için zorlami yaptırdınız hangisi ??? Sizin partide kimin sözü geçiyor Sinani kukla olarakmi kullaniyorsunuz sadece merak ediyorum
Sinan senin gibilerini cebinden çıkarır, abilerine ablalarına gidip mesaj olarak ne yazayım diye sormaya benzemez bu işler. Ben burda yapılan olayı savunmuyorum, sorguluyorum madem böyle bir olay oldu öncesinde de oldu onu sorguladım ancak, senin partinle alakalı paylaşım yapan kişi ar namus dan Sinana laf atarak paylaşım yapıyorsa ve sizde ar dan namustan haysiyetten paylaşımı destekliyorsanız, yapılan "adına hakaret dediğiniz" olaydan ne farkınız kalıyor diye soruyorum? Haysiyet namusdan bahsederek nemalanıp, şimdi kalkıp Sinana yapılan haysiyet namusa omuz geriyorsun kardeş. Haysiyet namus herkese lazım Sevime yapılmasını savunuyorsan şu paylaşımı yapan Tevfik içinde gelip buraya sen ne diyorsun haysiyetten namustan biz onlara "dik duruş gösteriyoruz ama aynı şeyi biz yapıyoruz" demen gerekiyordu. Bende diyorum demekki sizde de haysiyet namus yok 😅

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Sinan senin gibilerini cebinden çıkarır, abilerine ablalarına gidip mesaj olarak ne yazayım diye sormaya benzemez bu işler. Ben burda yapılan olayı savunmuyorum, sorguluyorum madem böyle bir olay oldu öncesinde de oldu onu sorguladım ancak, senin partinle alakalı paylaşım yapan kişi ar namus dan Sinana laf atarak paylaşım yapıyorsa ve sizde ar dan namustan haysiyetten paylaşımı destekliyorsanız, yapılan "adına hakaret dediğiniz" olaydan ne farkınız kalıyor diye soruyorum? Haysiyet namusdan bahsederek nemalanıp, şimdi kalkıp Sinana yapılan haysiyet namusa omuz geriyorsun kardeş. Haysiyet namus herkese lazım Sevime yapılmasını savunuyorsan şu paylaşımı yapan Tevfik içinde gelip buraya sen ne diyorsun haysiyetten namustan biz onlara "dik duruş gösteriyoruz ama aynı şeyi biz yapıyoruz" demen gerekiyordu. Bende diyorum demekki sizde de haysiyet namus yok 😅
Ben senmiyim yazacağım şeyleri sorayım aynı şeyi tekrarliyorsun cevap vermeden soru soruyorsun ne cevap vereceğini daha söylemediler mi sana 😂😂😂

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Bundan sonra karşınızdaki ilk kişi benim ne kaybederseniz benden bilin sizin başka biseyden anladiginjz yok,size bu oyunda makam yok

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Ben senmiyim yazacağım şeyleri sorayım aynı şeyi tekrarliyorsun cevap vermeden soru soruyorsun ne cevap vereceğini daha söylemediler mi sana 😂😂😂
Aynı şeyi tekrarladığımı söyleyip cevap veremiyorsun. Dediğim gibi herkese haysiyet lazım namus lazım sizin gibi 😅

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Aynı şeyi tekrarladığımı söyleyip cevap veremiyorsun. Dediğim gibi herkese haysiyet lazım namus lazım sizin gibi 😅
Namuz lazımsa ilk kendi partinizden temizlenmeye başlayin sonra konuşalım ha birde cevap vermek için çok bekliyorsun yazacağın cevapları onlardan bekleme biraz kendi fikirlerinle cevap ver 😁

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Namuz lazımsa ilk kendi partinizden temizlenmeye başlayin sonra konuşalım ha birde cevap vermek için çok bekliyorsun yazacağın cevapları onlardan bekleme biraz kendi fikirlerinle cevap ver 😁
Hahahahahaha Namus isteyen sen ve partin ama namus a laf eden Tevfik ken bu dediğin biraz zor 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...