Biz bozkurt'un bizi sattığını düşünmüyorduk sattığını düşünseydik zaten yanımızda bulunmazlardı.Bana grup kurulduğu söylendiği zaman Şimal karşıya daha yeni geçmişti bozkurt bizi sattı imaları ise o geceden önce geldi bilgem aplamız sağolsun her şeyi söyleyip kayboldu iyi ki var![]()
Şimal'in karşıya geçmesi ve bu olaydan sizin haberiniz olmaması mümkün olan bir şey değil.
Demek ki gerçekten oyun başkanlığı için anlaşılmış bu yapılanlar bunun için yapılmış.
Oyun başkanlığı için anlaşıldıktan sonra karşıya geçti ve siz bu anlaşmayı yapmanıza rağmen bizimle olmaya devam ettiniz.
Grup muhabbet bahane karşıyla anlaşmalar olmadan bunu yapmaz kimse.
Bilgemi boşuna bahane etmeyin ittifakında oy alıp karşıya geçip aldığı bakanlığı obye satan bilgem değil.
Güvenmiyorum diyip sonradan sözünde durmayıp konuşmayı size atıp yalandan dostmuş gibi yanınızda durana bakın bakacaksanız.
En başından beri sana güvenmiyorum diye yüzüne söylediğim kadın satmadı beni birlikte yola çıktığım şahıs sattı. Hemde iki tarafa gelip birine ben onlara güvenmiyorum diyip ayrı grup olunca da hiç yazmayıp ss alıp sizden habersiz grup açtılar diyene bakın.