Ýüreği yetenlerden merhaba. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
@bilgem göktürk olayın hassaslığından baş sağlığı bile dilememiştim, yanliş birşeyden çekindiğim için başınız sağolsun.
Bu hayatta yaşamaktan korktuğum 2 olaydan 1'ini yaşadınız. Allah sabır versin.

Ancak kurulan cümle kurulduysa bile altında kötü niyet aramaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Çünkü olay sizin içinde benim içimde herkes için de çok hassas bir durum.
Bir anlık edilen laftan ötesi değildir tahminimce çokta üzerinde durmaya gerek yok.
Tesekkur ederim durmadım sadece bazen oyle insafsiz oluyoruzki dusunmuyoruz. Gunlerdir sadece fiziki puan takviyesi yuzunden duruyorum ama taa ilk basta semih az insaf diye musade istedi.neyse teseekkur ederim.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Tesekkur ederim durmadım sadece bazen oyle insafsiz oluyoruzki dusunmuyoruz. Gunlerdir sadece fiziki puan takviyesi yuzunden duruyorum ama taa ilk basta semih az insaf diye musade istedi.neyse teseekkur ederim.

Puan cart curt boşver sen hocam. Git acını yaşa, kafanı rahatlatınca gel ama daha çok savaşacağız 🙃

A

A L İ G.

Ziyaretçi
annesini yeni kayıp etmiş acılı bir insana laf edenler bence kendilerine etek hediye edilmeli :unsure:

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Öncelikle @bilgem göktürk başkanım başınız sağolsun.Rabbim sabırlıkılar versin size.

Yazılanları şaşkınlıkla okudum. İlk önce konuyla alakalı iki kelam edeyim. Bizler burda oyun oynuyoruz. Herşeyden önce karşımızdaki kişiye saygı duymamız gerekir.Bilgem başkanın acılı gününde oyunda olması kimseyi ilgilendirmez.Belki burda bu şekilde kendini teselli ediyordur. Ben Aybars başkan ile Büyük Turan ve Yenilikçi demokrasi de beraberiz.Boyle birşey söylememiştir. Söylemişse de bilerek isteyerek dememiştir.Konu Aybars başkan şahsi meselesi. Kendisi gelir açıklamasını yapar. Yalnız @bilgem göktürk başkanım iki kişi diyorsunuz. Birkisi açıklanmış. Bu etik olmaz diğer kişiyi de açıklayın ki bu konu sadece bir kişi üzerine kalmasın. Arkadaşlar tartışmasında bir adabı olması lazım. Her önüne istediği gibi yazı yazamaz biraz daha saygılı olursak form daha güzelleşir. Saygılarımla.

GöktürkHakanı

Büyük Turan Partisi Genel Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yüreği yetenler piyon ve maşa kullanmazlar. Açık açık konuşurlar. Memo ile yazışmaların tamamı bende mevcut sizin aile durumunuz beni bağlamaz zaten bu konuda bir bilgiye sahip değilim. Demogoyi yada drama yaparak haklı olmuşsunuz yine kendinizce. Ben İttifak olduğunuz partileri yutma planlarınızdan bıktım usandım. Bu konuları pek idrak edemeyen arkadaşlar buna alet olabilir. Bizimle birleşme fikirleri mevcut yada kullanma düşünceleri olanlar pek de başarılı olamayınca saldırganlaşmışlar. Planlarınızı bozacağım. Memoyu banlatıp ekibi Göktürk e dahil ederseniz de pek şaşırmam açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...