İsyan çıkarmanın cezası wiki de var gidin bir bakın derim sjsjjsjsİsyan çıkarıyorum basını kapatıyorum dgsgvsvbsv
İsyan çıkarmanın cezası wiki de var gidin bir bakın derim sjsjjsjsİsyan çıkarıyorum basını kapatıyorum dgsgvsvbsv
O yönetime bilader sen yönetim misinİsyan çıkarmanın cezası wiki de var gidin bir bakın derim sjsjjsjs
Yönetim isyan çıkartmaz oyuncu oyun içi isyan çıkarırsa cezası varO yönetime bilader sen yönetim misin
Yok hocam sen benim dediklerimi anlamaya başladığında konuşalım en iyisi yoksa sen beni banlatma peşindesin dhdddbdhYönetim isyan çıkartmaz oyuncu oyun içi isyan çıkarırsa cezası var
RRRRRRYok hocam sen benim dediklerimi anlamaya başladığında konuşalım en iyisi yoksa sen beni banlatma peşindesin dhdddbdh
Mesaj olduğu için anlamak zorYok hocam sen benim dediklerimi anlamaya başladığında konuşalım en iyisi yoksa sen beni banlatma peşindesin dhdddbdh
Bizde geri vites yokRRRRRR
Bunlar o cezayı gördü zaten yonetım tarafından, bilmesi gerekir-Oyun içinde oyuncuları isyana teşvik etmek ve oyun içinde isyan çıkarmak.
Uzun süreli ceza durumu gerektiren haller
Nasıl cidden bunun için ceza yediler mi??Bunlar o cezayı gördü zaten yonetım tarafından, bilmesi gerekir
Dursana az senBunlar o cezayı gördü zaten yonetım tarafından, bilmesi gerekir
Bu gözler neler görüyorDursana az sen
Partilerine kayyum atandıNasıl cidden bunun için ceza yediler mi??
İşin gücün yok bizi mı takip ediyonPartilerine kayyum atandı
Yanlışmı fatihhhhhİşin gücün yok bizi mı takip ediyon
Ne yapsın belki zevk alıyor bunu yaparkenİşin gücün yok bizi mı takip ediyon
Hangi Fatih ?Yanlışmı fatihhhhh
Yanlış demedim ama eski defterleri açmayalım çok kayıp veririzYanlışmı fatihhhhh
Ah Semih ahh. Öğrenemedi gitti şu oyunu bir türlüYanlış demedim ama eski defterleri açmayalım çok kayıp veririz
HAydaaa ben bunu haber yapmaz mıyımmm ???Yanlış demedim ama eski defterleri açmayalım çok kayıp veririz