Okullar başlar yakında buralarda oyalanma derslerine çalış ki gerçek hayatı garantiye alEvet gizledim kb
Sen bize bakma biz hayatın tozlu yollarını yürüdük sen daha başındasin
Okullar başlar yakında buralarda oyalanma derslerine çalış ki gerçek hayatı garantiye alEvet gizledim kb
Biliyorum başkan ne zormuş onu da farkediyorumOkullar başlar yakında buralarda oyalanma derslerine çalış ki gerçek hayatı garantiye al
Sen bize bakma biz hayatın tozlu yollarını yürüdük sen daha başındasin
Hayat mı zor yoksa oyun muBiliyorum başkan ne zormuş onu da farkediyorum
Hayat başkanım, ne yaşadın diye sormayın lütfen yaşım küçük diye hep önyargıyla yaklaştılarHayat mı zor yoksa oyun mu
Yaşadıklarını dert etme hepsi 18 19 olup kendi hayatını yaşamaya başlayınca geçecek ama gerçek hayatın acıları da o zaman başlayacakHayat başkanım, ne yaşadın diye sormayın lütfen yaşım küçük diye hep önyargıyla yaklaştılar
Peki babam konusu? 9 yaşından beri sadece 3-4 ayda bir gördüğüm?Yaşadıklarını dert etme hepsi 18 19 olup kendi hayatını yaşamaya başlayınca geçecek ama gerçek hayatın acıları da o zaman başlayacak
Benim annem de babam da şehit babamı hiç görmedim bile diyebilirim ancak her şey kendi özgürlüğünü eline alınca başlayacak bunların hepsi şu an yaşının küçük olmasından dolayı böyle ancak kendi evine çıktığında, işine gittiğinde aileni bile o kadar fazla düşünmeyeceksinPeki babam konusu? 9 yaşından beri sadece 3-4 ayda bir gördüğüm?
Allah rahmet eylesin başkanım, haklısınızBenim annem de babam da şehit babamı hiç görmedim bile diyebilirim ancak her şey kendi özgürlüğünü eline alınca başlayacak bunların hepsi şu an yaşının küçük olmasından dolayı böyle ancak kendi evine çıktığında, işine gittiğinde aileni bile o kadar fazla düşünmeyeceksin
Sağolasın dost hayatın daha uzun olacak inşallah en güzel yıllarındasın 17 18 e kadar tadını çıkartmaya bakAllah rahmet eylesin başkanım, haklısınız
İnşallah başkanımSağolasın dost hayatın daha uzun olacak inşallah en güzel yıllarındasın 17 18 e kadar tadını çıkartmaya bak
Medya ne zaman devredılcektı knk?İnşallah başkanım
Hesabin şifresi bayz123Medya ne zaman devredılcektı knk?
O benim kendi hesabımın şifresi sgdvbsboaHesabin şifresi bayz123
Yormuştur elbet Kimin ne çektiğini kimse bilmez.Sen güzel insan olmak için çaba göster elbet kıymetin bilinir genç kardeşimHayat başkanım, ne yaşadın diye sormayın lütfen yaşım küçük diye hep önyargıyla yaklaştılar
Sağolun başkanım oyundaki herkes iyi de kimse birbirini tanımıyor doğru dürüstYormuştur elbet Kimin ne çektiğini kimse bilmez.Sen güzel insan olmak için çaba göster elbet kıymetin bilinir genç kardeşim
Tanırlar elbet zamanlaSağolun başkanım oyundaki herkes iyi de kimse birbirini tanımıyor doğru dürüst