YÜREK MEDYA İLK SAYI (1 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Efeyle konuştuğumuzu nerden biliyorsun eren eyube bizi sattiniz demişin herseyin karşılığı var yol yürüdüğün adam diyorsan ben 1 yili askin süre efeyle parti yonettim ayni sekil burak abiylede ama 2 3 aydir tanıdığım adama güvenerek is yapmadık
Başka oyunların klanlarına efeyi davet edip hakaret etmesine sebep olan sen değilmisin?
Ben kimseye güvenmedim sana dedimki birleşime karşıysan söyle sen bu partinin yönetimindesin senin hayır dediğin bir şey olmaz dedim. Ayrıca ben eyüpe hainsiniz bizi sattınız demedim. Mesajları teker teker oku bakalım. Karşımızdamı olacaksınız düne kadar mücade ettiklerimize mi oy atacaksınız dedim. Kulaktan dolma laflarla bana laf yapma. Gerçekten ayıp bu yaptığın sor bakim yönetime düne kadar bile ben seni savunup laf yaptırmıyordum. Benle konuşmak yerine 2 gündür forumdan laf atıyorsun

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Amacın ne efeden mi alıyorsun bu akılları. Dünden beri ne yapmaya çalışıyorsun bu kadar süredir beraber yol yürüdüğün insanlara bari laf yapma ne farkın kaldı diğerlerinden
benden niye akıl alsın ders veririm ben ama istersen bilgin olsun sana verdiğim dersler yeter :)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Başka oyunların klanlarına efeyi davet edip hakaret etmesine sebep olan sen değilmisin?
Ben kimseye güvenmedim sana dedimki birleşime karşıysan söyle sen bu partinin yönetimindesin senin hayır dediğin bir şey olmaz dedim. Ayrıca ben eyüpe hainsiniz bizi sattınız demedim. Mesajları teker teker oku bakalım. Karşımızdamı olacaksınız düne kadar mücade ettiklerimize mi oy atacaksınız dedim. Kulaktan dolma laflarla bana laf yapma. Gerçekten ayıp bu yaptığın sor bakim yönetime düne kadar bile ben seni savunup laf yaptırmıyordum. Benle konuşmak yerine 2 gündür forumdan laf atıyorsun
Atarim canim istedigime istediğimi derim bundan sonra birleşmeyede karsi değildim biliyorsun ama o malum arkadasin ben ciktiktan sonra arkamdan o varsa birlesmem lafi bozuyor bazi şeyleri o yüzden bu kadar tatava oluyor

darklogion.Ltd

Yükselen Gençlik Denizli Milletvekili
Vatandaş
Herzaman destegimiz Emirhanla adam istemis olmuş medya yönetici onu layık görmüş demeki ne uzatiniz ve
Ben Emirhan verilmesine sevindim

BAŞARILAR SAYİN EMİRHAN BAŞKANIM

darklogion.Ltd

Yükselen Gençlik Denizli Milletvekili
Vatandaş
Emirhan basaknim bosverin kiskandilar hep bazıları hile hurda yaparak kazanmaya alışmışlar dürüst kazananı affetmiyorlar