Neden kanıt sunmadan sıfırlayalım?Siz de ettirin o zaman kanit sunmadan sifirlayin secimi
Neden kanıt sunmadan sıfırlayalım?Siz de ettirin o zaman kanit sunmadan sifirlayin secimi
Paylaştığın konuya gitsene reisKanıt var ise ve saatinden önce ise tekrarlamak zorundayıx
DC vermiyonNeden kanıt sunmadan sıfırlayalım?
Özelden atın banaDC vermiyon
Olmaz burdan atamam gizli bilgiÖzelden atın bana
O zaman alikerem başkanın adaylığını doğrulamamış sayılırsınızOlmaz burdan atamam gizli bilgi
Burdan atamam ban yerim başka bir yer bul hdhdhsbbsbO zaman alikerem başkanın adaylığını doğrulamamış sayılırsınız
Bana özelden atınnnnn olmuyor mu öyle @BaşkanOnlineBurdan atamam ban yerim başka bir yer bul hdhdhsbbsb
Kardeş etiket atmasana illa banlatacan mıBana özelden atınnnnn olmuyor mu öyle @BaşkanOnline
YooKardeş etiket atmasana illa banlatacan mı
Bildirdiğini söyledi banaKadir Aydın başkan
Kadir başkan kendi çekildi. Sizinde böyle bir isteğiniz olduğu bana bildirilmedi
Bildirdi, doğrulamanızı evet demenizi bekledik, siz birşey yazmayınca bildiriyi boşa saydık. Mesajları okuyabilirsinizBildirdiğini söyledi bana
eyvallah gerek yoktu saten teşekkürlerBildirdi, doğrulamanızı evet demenizi bekledik, siz birşey yazmayınca bildiriyi boşa saydık. Mesajları okuyabilirsiniz