Daha sonrasında açıklama yaptım aday olduğum dair medya bana geçerse gibisinden 🫠Demişti Eymen başkan
Neden?#SeçimTekrarlansın!
Eymen oylsrin bana gectigini soylemistin burda da bildirirmisin#SeçimTekrarlansın!
Oyle bırsey yok kaybettin, cekıl kenara. Medyamı verıniz pleaseEymen oylsrin bana gectigini soylemistin burda da bildirirmisin
Seçim sonuçlarının tamamen adil ve şeffaf olduğundan emin olmak istiyorum. Herkesin gönül rahatlığıyla kabul edebileceği bir sonuç için seçimlerin tekrarlanması en doğrusu olur Sonuç olarak siz medya patronu olarak oy kullandınızNeden?
Medya patronu olmadığımı ilk konuda söylemiştim, herhangi biri olarak oy kulandımSeçim sonuçlarının tamamen adil ve şeffaf olduğundan emin olmak istiyorum. Herkesin gönül rahatlığıyla kabul edebileceği bir sonuç için seçimlerin tekrarlanması en doğrusu olur Sonuç olarak siz medya patronu olarak oy kullandınız
+1Hall sokaklara düştü bu karardan sonra medya seçimi tekrarlansin
Fırına kadar gittim de jsbkavfboaıfc (İtirazınızı özelden paylaşın lütfen)Bir anda kayboldun, neredesin? Yeniden seçim yapalım dedik, sessizlik oldu
@B A Y - Z
tekrarlanıyorİtiraz ediyoruz seçim tekrarlansin
Tekrarlandi başkanımİtiraz ediyoruz seçim tekrarlansin