Tolga
Ziyaretçi
Bak hele neredesin ? BuradasınBiz BURADAYIZ ve BURADA olmaya devam edeceğiz.
Bak hele neredesin ? BuradasınBiz BURADAYIZ ve BURADA olmaya devam edeceğiz.
Sadocum, daha iyilerinin senin olması dileğiyle. Çok teşekkür ederim her şey için, dostluğun için, kardeşliğin için. Hepimize çok yakıştıDostum bunca zamandır verdiğin emeğin bir nebzede olsa karşılığını almış oldun. Yeni görevinde başarılar dilerim. Oyun başkanlığı sana çok yakıştı Sayın Çıtır
2 Dönem önce koltuğu biraz yıpratmışsın ama çaktırmadım Ferhatcım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim#GönullerYapmayaGeldik
Tolga başkanın görevini en iyi şekilde yapacağından şüphem yoktur. Başarılar dilerim başkanım
Destekleriniz için, sürekli attığınız destek mesajları için çok teşekkür ederim. İlk adım benİşte birlik, işte beraberlik, işte galibiyet! İlk Adım Partisi ve Gönül İttifakı var olsun. Tolga başkana başarılar dilerim.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim başkanım. Daim olsun inşallahGönül ittifakını oluşturan partilerimizi ve değerli Tolga başkanımızı tebrik ediyorum. İlk Adım Partisi adayının arkasında dağ gibi durdu. Helal olsun, birliğimiz daim olsun.
Hüseyincim her yerdesin kardeşim. Ondan ziyade kalptesin. Teşekkür ederim tekrar tekrar ve tekrarTolga başkanım hayırlı olsun tebrik ederim
Büşra başkanım, bu zamana kadar verdiğiniz desteklerin, çalışmalarınızın hepsinin farkındayım. Her şey için çok teşekkürlerHepimiz bu seçim içinde, oyun içinde çok emek verdik vermeyede devam edeceğiz. Tolga başkanım bu göreve kesinlikle çok yakışıyor görevinide en güzel şekilde yapacağına inanıyoruz #GönüllerYapmayaGeldik
Beşircim, güzel kardeşim. Güzel dileklerin için tekrardan teşekkür ederimTolga abim sana oyun başkanlığı çok yakışacak hayırlı uğurlu olsun gönül ile yapasin inşallah
Bravo size , hepinize, hepimize. Çok teşekkürlerBravo bize!
Kalınan yer değil gidilen hedef önemli başkanım. Hedefimiz gönüller inşallahNerede kalmıştık?
Teşekkür ederim Emrecim. Verilen emeklerin, emeklerimizin farkındayız çok şükür. İyi dileklerinin için tekrar teşekkürler37. Dönem Oyun Başkanlığı seçimini kazanan Gönül İttifak’ı adayı Tolga Çıtır’ı tebrik eder, başarılar dilerim. Tolga Çıtır ve Bozkurt partisini hem Mustafa Denli’nin seçimde hemde Tolga Başkanı’mızın seçiminde verdikleri emeklerden dolayı da ayrıca tebrik eder, teşekkür ederim.
Alparslanım, çok teşekkür ederim emeklerin için. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu arada Gönül İttifakıAllah hayırlı uğurlu etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Gönül İttifakı Başkan Online'ye çok yakıştı.
Çok teşekkürler başkanım sağ olun var olunTebrikler baskanim
İLK ADIM PARTİSİ
Teşekkür ederim.Görevinde başarılar dilerim
Mirfe buradaReis Tolga Çıtır
Osmancım, canım kardeşim. Bahsettiğin uzun zamanın her gününde yanımda oldun. Onun için ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı olması dileğiyleUzun zamandır verdiğin emeğinin karşılığını bir nebze olsa da aldın. Hayırlı uğurlu olsun başkan Çıtır
Çok teşekkür ederim Burak başkanım. Ben de partinizi, adayınızı tebrik eder, güzel rekabet için ayrıca teşekkür ederimTolga başkanım tebrik ederım hayırlı olsun
Teşekkür ederim Ahmet başkanım. Ben de tekrardan hem bakanlığınızı hem de seçimin 1. turunda yarışan ve güzel rekabet sunan adayınızı tebrik ederim. Hepimiz için hayırlısı olsunTebrikler Tolga Başkan hayırlı olsun