S
Sera
Ziyaretçi
Keyfime sordum kahyası burada konuşmamı istiyormuş üzgünümBaşka konu altında konuşur musunuz rica etsem
Keyfime sordum kahyası burada konuşmamı istiyormuş üzgünümBaşka konu altında konuşur musunuz rica etsem
Haklıymışsın Mesut üzgünüm..
https://youtube.com/shorts/HI7O8mn5zXQ?si=SL1n_vVwrGD28vFSKeyfime sordum kahyası burada konuşmamı istiyormuş üzgünüm
🫣🫣Kаrа geceler, kаrа geceler
Bozulur acılаr, yаvаş yаvаş
Bozulur heceler...
QMWNQJBWJQJWJQJWSJQ
JakakakalalaQMWNQJBWJQJWJQJWSJQ
Seni Ne kadar ilgilendirir bu durum güzel kardeşim ?Zafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak
Jakakakalala
Hedefi doğru bildinZafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak
ee canım ne yaparsın kuyu kazmıyor hiç olmazsaZafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak
Üstad rakam yazmıyoruz sonu sıkıntıya gidiyor 🫡Zafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak