Bakacaz Medya | Kurt77 En'leri (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
G

Gonca

Ziyaretçi
Eski Bekir B hesabının da neden banladığını kendinizde gayet iyi biliyorsunuz İsterseniz tekrar ban itirazları alanından kontrol edebilirsiniz

Bekir B.ㅤ

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayır onu demiyorum gonca hanım Mesut dayının fotoğrafını paylaştığım için 2 günlük ban yemiştim ve itiraz etmedim olabilir dedim aynı hassasiyetinizi bekliyorum derken ondan bahsetmiştim

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Hayır onu demiyorum gonca hanım Mesut dayının fotoğrafını paylaştığım için 2 günlük ban yemiştim ve itiraz etmedim olabilir dedim aynı hassasiyetinizi bekliyorum derken ondan bahsetmiştim
Olm bu profil nw hhhhahahahahaha yemin ederim daha yeni gördüm🤣🤣🤣🤣🤣

K

Kafirya

Ziyaretçi
allah razı olsun ya oyunda 3 kızız daha bırakan olmadı bakalım hangimize kısmet acaba .d

K

KURT 77

Ziyaretçi
@Gonca kırmayalım @Sera* yı; 21 gün ban verelim, reel eğitim paketi olsun; sınavlardan başarıyla geçip gelsin 😂

Elinize sağlık, keyifli bir röportaj olmuş 👏🏻

Hep objektif sorular, tam şeffaf cevaplar 👍🏻
Cıvata değil Bakacaz Medya 🧟‍♂️

Taş konusunda cimri, ban konusunda cömert yönetim ekibimizin; raporları didik didik incelediğini bir kez daha hatırlatır;
Keyifli forumlar dileriz. 😉
Ben dedim yönetim sponsor olmaz başımıza bela alırız. Dinlemedi 😀

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Gonca hanım haklı ama bekir aynı muhabbetten ben de ban yedim, özelden şakalaşıyosun hep yaptığın mizah falan ama yönetime rahatsız olduk diyolar onlar da banlıyor haklı olarak

K

KURT 77

Ziyaretçi
Bence herşeye rağmen öfkenizi bir kenara bırakıp röportaj verecek olgunluğu gösterdiğiniz için bir ödülü hakettiniz 🙂
Elinize sağlık çok güzel olmuş 👍
Ben zaman ayırıp okuyup ,görüşlerinizi yazdığınız için teşekkür ediyorum .keyif aldıysanız Ne mutlu bizlere 🌹🙏

M

M-D

Ziyaretçi
Fotoğrafım paylaşılması iznim dahilindedir
Sera sormadan iş yapmadı teşekkür ederim ince düşüncesi için

S

Sera*

Ziyaretçi
Mesut dayımın fotoğrafını izni dahilinde paylaştığım halde 2 gün uzaklaştırma yazdınız aynı hassasiyeti bu post içinde bekliyorum
Bu zamana kadar hiçbir röportajımın altına yorum yapmadım ama yapmak zorunda hissettim bu davrnaıştan sonra.

Attığım fotoraf Denlinin hali hazırda sosyal medyasında bulunan ve herkes tarafından görülebilen bir fotoraf.

Fotoraf hakkında tek bir aşşalayıcı ya da kötüleyici birşey yok neye dayanarak ban talep ediyorsunuz eğleniyor olmamız bu kadar zorunuza gitmemeli burası bir eğlence platformu

Kaldı ki ben Hiç kimsenin fotorafını izinsiz kullanmadım bu zamana kadar herkesin gidip tek tek rızasını almışımdır hesap vericeğim kişi sizde değilsiniz.

Eğlencenize bakın lütfen eğlenmeyi bilmiyorsanız da eğlenenlere müsaade edin.