Ben Bu Gece Ölmezsem Ölmem Ölmem.. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Adsızs.png

Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Sims 4 - 23 bin tl... ŞAKAAA MIIIIIIIIIIIII

Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Sims ücretsiz değil mi normalde? Paketler ücretli diye biliyorum. En azindan PS de öyle 🙄

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Hepsini alma yahu. 3 5 tane al işte vampirini petini bilmem nesini takıl sjsjsjsj

S

Sera*

Ziyaretçi
Mena dolarına geçicez falan deniyordu bu fiyatlar ne bunun neresi uygun

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 12167

Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor
Oynamayın kardeşim ben telefonda dxball oynuyorum dj dikkatin flappy birdünü indirdim onu oynuyorum iki üç reklam izliyoz tamam

M

M-D

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 12167

Yılan oyunu oyna bedava neyine yetmiyor istersen durdur yarın bir daha kaldığın yerden oyna kayıt modu bile aktif oyun gibi oyun