S
Dlcsiz sims seçimsiz Başkan Online gibi kiSims ücretsiz değil mi normalde? Paketler ücretli diye biliyorum. En azindan PS de öyle![]()
227 oyunlu hesabım satılıktır ohhh dolarlarEkli dosyayı görüntüle 12167
Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Sims 4 - 23 bin tl... ŞAKAAA MIIIIIIIIIIIII
Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor
Ay bayılıcam şimdi sorma birde mena dan fiyatlandırılcaz falan dediler bazı oyunlar uyguna gelicek dediler bu fiyatlar ne özellikle bağımsız oyunlar uçmuş resmenDolara geçiş oldu mu vay anasını sayın seyirciler şimdi Amerika düşünsün stam için boykot yapalım![]()
Oynamayın kardeşim ben telefonda dxball oynuyorum dj dikkatin flappy birdünü indirdim onu oynuyorum iki üç reklam izliyoz tamamEkli dosyayı görüntüle 12167
Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor
Şaka gibi baya yüksek neyse zaten alamıyorduk hiç almayızAy bayılıcam şimdi sorma birde mena dan fiyatlandırılcaz falan dediler bazı oyunlar uyguna gelicek dediler bu fiyatlar ne özellikle bağımsız oyunlar uçmuş resmen
İsteyen yolunu bulur demi big mesudOynamayın kardeşim ben telefonda dxball oynuyorum dj dikkatin flappy birdünü indirdim onu oynuyorum iki üç reklam izliyoz tamam
3 paket almaya kalksan 7 dolardan 210 TLHepsini alma yahu. 3 5 tane al işte vampirini petini bilmem nesini takıl sjsjsjsj
Aynen kral sims 4 ney yaw başkan online bedavaİsteyen yolunu bulur demi big mesud
Mobil oyun demiyoruz Mesut zaten mobil oyun konusmak yasakAynen kral sims 4 ney yaw başkan online bedava
Yılan oyunu oyna bedava neyine yetmiyor istersen durdur yarın bir daha kaldığın yerden oyna kayıt modu bile aktif oyun gibi oyunEkli dosyayı görüntüle 12167
Mis gibiAynen kral sims 4 ney yaw başkan online bedava
Benim elime laptop geçince starbcuksa gidip word açıp irem hayalet sevgilimin sözlerini yazıp yazıp siliyorum siz oyun mu oynuyonuz pc deMobil oyun demiyoruz Mesut zaten mobil oyun konusmak yasak![]()
Sakarya nın elit insanıYılan oyunu oyna bedava neyine yetmiyor istersen durdur yarın bir daha kaldığın yerden oyna kayıt modu bile aktif oyun gibi oyun