Bozkurt Harekat Kamuoyu Açıklaması (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sado55
  • Başlangıç tarihi
S

Sado55

Ziyaretçi
Değerli Başkanonline ailesi;

Bilindiği üzere Bozkurt Harekat Partisinin girişimleriyle kurulan Gönül İttifakı birlikteliğimiz bugün itibari ile son bulmuştur.

Geçtiğimiz gece yaşanan olaylar,birlikteliğimizi savunmamıza karşıt bir olaydır. Bozkurt Harekat Partisinin ilkelerinde bunu savunmak hiç bir zaman olmamıştır,bundan sonra ki süreçlerde de olmayacaktır.

Bozkurt Harekat bir partiden öte bir duruştur,bir ailedir,bir kardeşliktir.

Bizler birbirimizi bir aile olarak gördük ve bu böylece yıllardır süre gelen bir diyalogtur.

Bu platformun bir oyun olduğu gerçeğini unutmadık,hırslarımız bunun önüne geçemez.

Gönül İttifakı’nın her bir partisine,her bir ferdine bugüne kadar bizlere kattıkları,bizim onlara kattığımız başarılar için teşekkür ederiz.

Bozkurt Harekat Partisi Genel Başkanı
Sado55

S

Sera*

Ziyaretçi
Öncelikle hayırlı olsun.

Fakat bir kişinin yaptığı hareketi bütün ittifaka maal etmenin mantıklı bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Bende tepki gösterirdim tepkide haklısınız ki Kurt'a da dün yeterince destek olduğumu düşünüyorum yapılan şeyin yargıya taşınması gerektiğini de düşünüyorum fakat bu yapılan şahıs eylemini bir kitleye, partiye ya da ittifaka lanse etmek amatörce bir davranış altında farklı niyet ararım sadece Yeniden Doğuş ile olmak istedinizi düşündüğüm gibi. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem şahsi yorumum. Tolganın profesyonelliğini Bozkurt Partisi arıcak gibi duruyor bakalım hayırlısı

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bozkurt Harekatın verdiği kararlara, hangi ittifakta durup durmayacağına ben karar veremem, bir şey diyemem ancak ayrılma sebebiniz ilginç geldi. Bekirin yaptığını bırak ittifakı oyunda bile savunan bir kişi bile yoktur buna rağmen, kimsenin bekirin yaptığını savunmamasına rağmen bir kişinin yaptığı bir hata yüzünden ittifaktan ayrılmak… Yorumsuz

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Hayırlı olsun yolunuz açık olsun.
Fakat tek bir parti üyesinin yaptığı hatayı arkanıza alarak ittifaktan ayrilmaniz tabiki de sizin vereceğiniz karar, fakat şahsen benim düşünceme göre, ittifaktan ayrılmak için bahane olmuş gibi görülmekte. Oyunda dünkü yaşanan şeyi savunan bir tek oyuncu yok. Ne gönül ittifakında, ne de başka yerde.
Dediğim gibi karar partinizindir. Yolunuz açık olsun.

S

Sado55

Ziyaretçi
Öncelikle hayırlı olsun.

Fakat bir kişinin yaptığı hareketi bütün ittifaka maal etmenin mantıklı bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Bende tepki gösterirdim tepkide haklısınız ki Kurt'a da dün yeterince destek olduğumu düşünüyorum yapılan şeyin yargıya taşınması gerektiğini de düşünüyorum fakat bu yapılan şahıs eylemini bir kitleye, partiye ya da ittifaka lanse etmek amatörce bir davranış altında farklı niyet ararım sadece Yeniden Doğuş ile olmak istedinizi düşündüğüm gibi. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem şahsi yorumum. Tolganın profesyonelliğini Bozkurt Partisi arıcak gibi duruyor bakalım hayırlısı
Yaptığımız ve yapacağımız hareketler bizi ilgilendirir. Her insanın karakteri farklıdır. Ben Tolga gibi olamam o da benim gibi olamaz. Farklı niyet aranacak bir durum yok ortada. İyi günler dilerim

S

Sado55

Ziyaretçi
Hayırlı olsun yolunuz açık olsun.
Fakat tek bir parti üyesinin yaptığı hatayı arkanıza alarak ittifaktan ayrilmaniz tabiki de sizin vereceğiniz karar, fakat şahsen benim düşünceme göre, ittifaktan ayrılmak için bahane olmuş gibi görülmekte. Oyunda dünkü yaşanan şeyi savunan bir tek oyuncu yok. Ne gönül ittifakında, ne de başka yerde.
Dediğim gibi karar partinizindir. Yolunuz açık olsun.
Bu olaydan sonra bu konuyu konuşurken bize karşı olan yaklaşım yüzünden bu kararı aldık. Aldığımız kararın her zaman arkasındayızdır. Hepimizin yolu açık olsun. Teşekkür ederim

M

M-D

Ziyaretçi
Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Fettahcım ağzın varmı?
Var o zaman sende birşey diyebilirsin dimi
Napalım bantmı çekelim 😀

Konuya etiket attığın için geldim benlik birşey yok konuda
Ayrıca başka konularda beni etiketleme daha rica ediyorum soruların olursa özelden yazarsın

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Bak Fettah Denli ile alakalı konu açan bendim dolayısıyla bu yorumunu üstüme alınıyorum Denli ayhana attığını kendi ağzıyla söyledi o konuyu kapadım bu konuya gelirsek Bozkurtun kararına saygı duyuyoruz bir şey var mı yok mu bilemeyiz ancak ayrılma sebepleri insanlara saçma geldiği için bunun bir bahane olduğunu düşünmeleri normal herkesin düşünce hakkı var Bozkurta kesin olarak siz karşıya gitmek için bahane uydurdunuz diyen yok herkes kendi düşüncesini belirtmiş.