Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gönül İttifakı

Ziyaretçi
"Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar"

22. Dönem Milletvekili Seçimleri sonucunda Gönül İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin yapmış oldukları anlaşma gereğince Altın Ok Partisi'ni temsilen umutcekinmez1 Meclis Başkanlığına, İlk Adım Partisi'ni temsilen can yildiz, İçişleri Bakanlığı'na, Bozkurt Harekat Partisi'ni temsilen ayberk22 Adalet Bakanlığı'na, Yeniden Doğuş Partisi'ni temsilen Ceylin Ekonomi Bakanlığı'na seçilmişlerdir.

36. Dönem Oyun Başkanlığını 6 oy ile kaybetmenin faturasını kendilerinden başka herkese kesmeye kalkan ve bu gerekçeyle Gönül İttifakı'ndan ayrılma kararı alan Yeniden Doğuş Partisi, almış olduğu kararla meclis atamalarında Gönül İttifakı'nın atayacağı isimleri reddederek tıpkı seçimlerde Gönül İttifakı'ndanmış gibi görünüp rakip ittifakın adayına oy verdikleri gibi milletvekili atama yetkisini de Oyun Başkanına verme kararı almışlardır. Bunu neyin karşılığında, neyin şartıyla yaptıkları onların meselesidir. Meclis'in hiçbir hükmü kalmamış bütün yetkiler ekonomi bakanına geçmiştir. Oyunun ve meclisin işleyişi bu yüzden sekteye uğramıştır. Tek bir bakan diğer 2 bakanın ve 1 meclis başkanının kararlarını hiçe saymaktadır.

Bugün gelinen noktada Yeniden Doğuş Partisi'nin bu ilkesiz ve seviyesiz tutumuna ve Turan İttifakı'nın, Oyun Başkanının ve Oyun Yönetiminin hal hareket, tutum ve davranışları sebebiyle oyun çıkmaza girmiş, işleyiş tıkanmıştır. Bu olumsuzluklara cevaben Meclis Başkanımız, İçişleri Bakanımız ve Gönül İttifakı milletvekillerimiz, şehir başkanlarımız ve gece yargıçlarımız görevlerinden istifa etme kararı almış, diğerlerinden aksine omurgalı bir duruş sergilemişlerdir. Halep oradaysa arşın buradadır. Bu saatten sonra kendiniz çalacak kendiniz oynayacaksınız.

Bu saatten sonra isteyen istediği koltuğa oturabilir...

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Koltuk vakti oturun kalkamayacaksınız.Gönül ittifakında omurgasızlara yer yok!
Varolsun Gönül İttifakı💪💪🏻

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Yozgat milletvekilliğinden istifa ettim.Koltuk isteyen buyurabilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun Yönetimi kuralları işletmektedir.
Oyun Yönetimi çözüm bulmuyor demek en basit tabirle şımarıklıktır.
Kurallar yeni değil ki zaten anlaşamama durumunda tıkansın diye oluşturulmuş, bilerek var olan bir kural.
Ne zannediyorsunuz? Meclis'in sürekli işlemesi yönünde bir kurgu yaptığımızı mı ?
Bu kriz de oyun senaryosuna dahildir.
Kimseye ban atmak istemiyoruz ama haddinizi bilin.

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Meclis'in hiçbir hükmü kalmamış bütün yetkiler ekonomi bakanına geçmiştir. Oyunun ve meclisin işleyişi bu yüzden sekteye uğramıştır. Tek bir bakan diğer 3 bakanın kararlarını hiçe saymaktadır. Bu yüce makamdan üzülerek istifamı talep ediyorum.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Oyun Yönetimi kuralları işletmektedir.
Oyun Yönetimi çözüm bulmuyor demek en basit tabirle şımarıklıktır.
Kurallar yeni değil ki zaten anlaşamama durumunda tıkansın diye oluşturulmuş, bilerek var olan bir kural.
Ne zannediyorsunuz? Meclis'in sürekli işlemesi yönünde bir kurgu yaptığımızı mı ?
Bu kriz de oyun senaryosuna dahildir.
Kimseye ban atmak istemiyoruz ama haddinizi bilin.
Sayın yönetim ve Mahmut bey,

Sadece son yaşanan olaylardan sonra mağduriyeti showa döken arkadaşların, bizleri de mağdur ettiğini görmenizi isteriz. Hepimiz haddimizi biliyor, sadece oyunun bize sunduğu imkanlarla, kazandığımız koltukları bırakıyoruz. Sizlere saygımız sonsuz, fakat biraz daha yapıcı olmaya davet ediyoruz. Adaletinizden şüphemiz yok.

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Bu kararlar daha öncesin de de vardı. Neden zamanın da itiraz etmediniz? Çünkü o zaman işinize geliyordu. Şimdi işinize gelmeyen oldumu yok çıkmaza girdi darbe olur saçma sapan itiraz edersiniz. Bakanlık olur itiraz edersiniz ama biraz tutarlı olun. Sözlerinize biraz dikkat edin. Hesapta oyunu en çok düşünen sizdiniz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İsteyen herkes
Sayın yönetim ve Mahmut bey,

Sadece son yaşanan olaylardan sonra mağduriyeti showa döken arkadaşların, bizleri de mağdur ettiğini görmenizi isteriz. Hepimiz haddimizi biliyor, sadece oyunun bize sunduğu imkanlarla, kazandığımız koltukları bırakıyoruz. Sizlere saygımız sonsuz, fakat biraz daha yapıcı olmaya davet ediyoruz. Adaletinizden şüphemiz yok.
Ortada işleyen bir sistem var,
Adaletsizlik yok.
İstifa da sizin tercihiniz :)
İstiyen istifa edebilir, protesto edebilir.
Bu da sizin hakkınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...