Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ulan kepaze herif seni Kütahya'da misafir ettik, kursağından lokmamız geçti. Adilik yapma adamın canını sıkma senden mi öğreneceğim adamlığı çakal. Yazıklar olsun seni adam sandık memleketimizde misafir ettik. Utanmadan adamsı adamsı yazılar yazıyorsun.
Öncelikle Oyun ile gerçeği her zaman ayırmışımdır ama oyun içerisinde yaşadıkların normal şeyler değil sana hak veriyorum kardeşim dediklerini de görmezden geliyorum.

Oyunu oynamayı beceremiyorsan böyle sağa sola sallayıp yanındayken iyi karşına geçince kötü çıkarına göre konuşmalar zaten sana yakışırdı diyip geçiyorum.

Parti başkanlığını da beceremiyorsan öğretebilirim İlk Adıma geliyorum devret parti yanımda birşeyler öğrenirsin 😃

Gerçekler acıdır acıtır…
Hayırlı akşamlar diliyorum.
İyi oyunlar.🌄

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
İlgili oyuncu hakaretten 1 hafta banlanmıştır.
Gereksiz ban diye itiraz gelmesin diye bunu silmiyoruz.
Banı kalksın rica ediyorum böyle kişileri herkesin görmesi için bana ettiği hakaretten ben itiraz etmiyorum.

Kim kimin yanında herkes açık ve net bir şekilde görsün.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Eyvallah kral. Nasıl olsa tek değilsiniz. Yanınıza herkezi almışsınız.size karşı koyan olamaz.
Bilmem anlatabildimmi
Anlat bakalım kimi çekmişiz denliden bahsediyorsan bu adam bu oyundaki en karakterli düzgün insandır oyuna başladığından beri kimseyle tartışmamıştır.
Adam 1 ay belki 1.5 ay önceden ittfaktan cıkıcağını söylemiş, bizimle de gelip bir ittifak konusu açmamış tamamen samimiyet üzerine sohbet muhabbet etmişizdir.kendi uydurduğunuz masallara kendiniz inanın .

U

ugur3301

Ziyaretçi
Öncelikle Oyun ile gerçeği her zaman ayırmışımdır ama oyun içerisinde yaşadıkların normal şeyler değil sana hak veriyorum kardeşim dediklerini de görmezden geliyorum.

Oyunu oynamayı beceremiyorsan böyle sağa sola sallayıp yanındayken iyi karşına geçince kötü çıkarına göre konuşmalar zaten sana yakışırdı diyip geçiyorum.

Parti başkanlığını da beceremiyorsan öğretebilirim İlk Adıma geliyorum devret parti yanımda birşeyler öğrenirsin 😃

Gerçekler acıdır acıtır…
Hayırlı akşamlar diliyorum.
İyi oyunlar.🌄
Merak etme sende birazdan şok olacaksın paylaşılacak belgelerle😂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merak etme sende birazdan şok olacaksın paylaşılacak belgelerle😂
Seni tanıyor muyum ?
Ya da tanımam gerekiyor mu ?

Arka plandaki yaşanılanlardan habersiz olan herkes yorum yapıyor senin gibi başkanım.

Adamcı olmayın oyununuzu oynayın.

Emin olun daha keyif alırsınız sizler aklı fikri yerinde insanlarsınız gaza gelmeyin.

U

ugur3301

Ziyaretçi
Seni tanıyor muyum ?
Ya da tanımam gerekiyor mu ?

Arka plandaki yaşanılanlardan habersiz olan herkes yorum yapıyor senin gibi başkanım.

Adamcı olmayın oyununuzu oynayın.

Emin olun daha keyif alırsınız sizler aklı fikri yerinde insanlarsınız gaza gelmeyin.
Git izle şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...