Gerekli Makamları Göreve Davet Ediyorum 🙏 (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

ugur3301

Ziyaretçi
Hiç bir koltuğa hak edilmeden oturulmaz siz şuan giderken yanımızda kimi götürecez derdisindesiniz yemezlerrrr 😂
Bizim bir duruşumuz var . Kimseye ne yalakalık yaparız ne de bir yerlere gelmek için boyun eğeriz. Milli Mücadele Partisi olarak biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zamanı gelince o oturacağınız koltuklardan kalkmasınıda bileceksiniz. Hak edilmeyen koltuk derken şuan o koltuğa hak etmeden şansınıza oturacak olmanız da ayrı bir ironi galiba😂

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizim bir duruşumuz var . Kimseye ne yalakalık yaparız ne de bir yerlere gelmek için boyun eğeriz. Milli Mücadele Partisi olarak biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zamanı gelince o oturacağınız koltuklardan kalkmasınıda bileceksiniz. Hak edilmeyen koltuk derken şuan o koltuğa hak etmeden şansınıza oturacak olmanız da ayrı bir ironi galiba😂
Milli Mücadele partisi olan sizlere başarılar ama sadece mücadele olana 😂

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ekli dosyayı görüntüle 12250

Bizde oyunu en iyi temsil edecek sahip çıkacak adaylar var .
Formayı bırakın gidin .
@Ayhangünerr başkanım göreve 🤫
Her daim görevimin başındayım seçimi haklı kazandık. Ve oyunun işleyişi ve oyun kuralları doğrultusundada görevimi yapmaya devam edeceğim. koltuk meraklısı değiliz. sadece başkan onlinenin verdiği. hakkı kullanarak atamaları yaptık. görev için geldik. yapmayada devam edeceğiz. suan burda haksızlık var falan diye başkanlara sesleniyorum. bizlerde kendi seçimimizde. itirazımızı yaptık. günlerce uyumadık. kaç kişi çalıştık. hakkımızı aldık. görevini bırakan meclis başkanı arkadaşıma sesleniyorum. işleyiş rehberini okuyabilirdin. meclis başkanı ve bakanlar kurulunun görevlerine bir bakabilirdin. bir atama yaparken diğer bakanlarımızında görüşünü alabilirdin. almadın @Ceylin başkanda haklı olan itirazını yaptı. Oturduğunuz makama biraz.saygınız olsun. ve nasıl o makamı yürüteceğinizide bizler öğretmeyelım okadar işleyiş rehberi yapmış sayın yönetim açın bir zahmet okuyun.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Her daim görevimin başındayım seçimi haklı kazandık. Ve oyunun işleyişi ve oyun kuralları doğrultusundada görevimi yapmaya devam edeceğim. koltuk meraklısı değiliz. sadece başkan onlinenin verdiği. hakkı kullanarak atamaları yaptık. görev için geldik. yapmayada devam edeceğiz. suan burda haksızlık var falan diye başkanlara sesleniyorum. bizlerde kendi seçimimizde. itirazımızı yaptık. günlerce uyumadık. kaç kişi çalıştık. hakkımızı aldık. görevini bırakan meclis başkanı arkadaşıma sesleniyorum. işleyiş rehberini okuyabilirdin. meclis başkanı ve bakanlar kurulunun görevlerine bir bakabilirdin. bir atama yaparken diğer bakanlarımızında görüşünü alabilirdin. almadın @Ceylin başkanda haklı olan itirazını yaptı. Oturduğunuz makama biraz.saygınız olsun. ve nasıl o makamı yürüteceğinizide bizler öğretmeyelım okadar işleyiş rehberi yapmış sayın yönetim açın bir zahmet okuyun.
Sizden akıl alacak değilim ve bana karşı olan konuşmanıza dikkat edin benim makama saygım oldu ki istifa ettim bunca oyunların arasında göreve devam etcek değilim bu 1
2- ben 2 haftadır çok iyi yönetiyordum bana isteseniz de bu oyunu öğretemezsiniz çünkü sizler gibi olamam partimin desteği ve bana 1 aylık süreçte çok yardımcı oldular sizden tekrar rica da bulunuyorum yazmanıza dikkat edin iyi oyunlar

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Fettah Özdemir sen ayarlarsin o işleri ver herkeze bir koltuk haydi

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
@Ayhangünerr kısa bir ciddi konuşalım inan ben sizin seçim zamanındaki çalışmanızı takdir ettim.Güvenoyundan da geçerek haklı bir başkanlığa başladın.Hala anlatamadığımız şey bizim atamaların geri çekilmesine bi itirazımızın olmadığıdır özenli bir metin hazırladık ancak anında konu kapandı kendimizi anlatamadık yeterince. Bak yeniden doğuş seçim sırasında sizin tarafa geçti seçimi aldınız bir tane bakan da sizin tarafa geçmiş oldu. Ancak meclis seçimlerini gönül ittifakı kazandı ve meclis atamalarını da doğal olarak bizim yapmamız gerekir. Biz istedik ki gerçekten siyaset yapalım bu atamalar meclisin dışına çıkmasın yeniden doğuşla oturalım masaya konuşalım.Benim ilk seçimimdi daha önce yaşandı mı bilemem o yüzden ancak bu kural sayesinde bir oyun başkanı meclisteki tek bir bakanı kendi safına çektiği anda diktatör olacak anlamına gelir çünkü tüm atamalar bir anda onun eline geliyor.İtirazımız bunaydı ve foruma taşımak istedik herkes fikirini belirtecekti işin sonunda yönetim bu kuralı revize edilmesi için meclise taşıyabilir yahut referandum yapabilirdi sonuçta anayasa değişiyor. He bunu yapmayacaksa bile bu kuralın gerekliliğini bize güzel bir dille anlatabilirlerdi herkesin önünde biz de gerçekten bir mantığı varsa eyvallah derdik önümüze bakardık.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sizden akıl alacak değilim ve bana karşı olan konuşmanıza dikkat edin benim makama saygım oldu ki istifa ettim bunca oyunların arasında göreve devam etcek değilim bu 1
2- ben 2 haftadır çok iyi yönetiyordum bana isteseniz de bu oyunu öğretemezsiniz çünkü sizler gibi olamam partimin desteği ve bana 1 aylık süreçte çok yardımcı oldular sizden tekrar rica da bulunuyorum yazmanıza dikkat edin iyi oyunlar
O partindeki adamlara beni sor bakalım bir oyunu kimden öğrenmişler siz konusmalarınızda dikkatli olun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...