Kişisel birşeyse bunu paylaşamazsın@Mahmut paylaşıyorum değerli yöneticim? Onay geldi izin var
Kişisel birşeyse bunu paylaşamazsın@Mahmut paylaşıyorum değerli yöneticim? Onay geldi izin var
sahne sende@Mahmut paylaşıyorum değerli yöneticim? Onay geldi izin var
Hem meydan okuyorsun hem kaçıyorsunKişisel birşeyse bunu paylaşamazsın
Numaran isimler gizli konuşmalar var? Kişisel değil ya 50-60 oy beklerken wp grubunda 45 kişi varken nasıl 32 oy aldığını gösterecem. Sana parti ndeki adamların bile oy vermediğiniKişisel birşeyse bunu paylaşamazsın
Kişisel birşeyse bunu paylaşamazsın
Hangi seçimden bahsediyorsun kimin kaç oy aldığını görmek için seçimi bekleyemedinizmiNumaran isimler gizli konuşmalar var? Kişisel değil ya 50-60 oy beklerken wp grubunda 45 kişi varken nasıl 32 oy aldığını gösterecem. Sana parti ndeki adamların bile oy vermediğini
Bunu da hala bekliorum yalan beyan veriyorsun yakışmıyor diyemeyeceğim en çok sana yakışıyor @büyükbaşkannAbi limit at
Tam olarak sıkıntını çözmeye çalışıyorumBunu da hala bekliorum yalan beyan veriyorsun yakışmıyor diyemeyeceğim en çok sana yakışıyor @büyükbaşkann
Seçimde başarın yok, koltuk olunca bir anda çıkıyorsun ortaya??Hangi seçimden bahsediyorsun kimin kaç oy aldığını görmek için seçimi bekleyemedin mi
İzledim başkanım.Git izle şimdi
Biz mücadelemizi verip gerekli yerlere ulaşıyoruz ama sizde gördüğüm kadarıyla 1 ay sürdü 1 ayda hem yönetime hem partilere giydirme dalga geçme karalama maşallah sonunuz hayrolsunSeçimde başarın yok, koltuk olunca bir anda çıkıyorsun ortaya??
Mücadele diyorsun mücadeleyi koltık olunca görüyoruz büyük başkannn
Ne güzel dedin 1 ay olmuş. Girdiğimiz ilk seçimde ayların MKP sinin oyunu yakaladık neredeyse.Biz mücadelemizi verip gerekli yerlere ulaşıyoruz ama sizde gördüğüm kadarıyla 1 ay sürdü 1 ayda hem yönetime hem partilere giydirme dalga geçme karalama maşallah sonunuz hayrolsun
Noldu Fettah başkan seçimde isminizi bile geçmezken bı anda koltuk sevdası geldi sana tabi biz elimizi eteğimizi çekince normalİstifalarınızı tamamlamanızı bekliyoruz haydi yallah
Mücadele dediğin yönetime yalakalık x kişısine yalakalık başka başarın varmi biri forumda konu açsa da gücü olana yalakalık yapsam diye tetikte bekliyorsunBiz mücadelemizi verip gerekli yerlere ulaşıyoruz ama sizde gördüğüm kadarıyla 1 ay sürdü 1 ayda hem yönetime hem partilere giydirme dalga geçme karalama maşallah sonunuz hayrolsun
Farkındaysan biz başından beri burdayız kaybederkende sizler için zamanında silmeye çalıştığım insanlar için cidden üzülüyorum şuan sende gel küfür et engelle soğursun belliMücadele dediğin yönetime yalakalık x kişısine yalakalık başka başarın varmi biri forumda konu açsa da gücü olana yalakalık yapsam diye tetikte bekliyorsun
Hangi seçimde ismimiz geçmezken kaybettiğiniz seçimdemiNoldu Fettah başkan seçimde isminizi bile geçmezken bı anda koltuk sevdası geldi sana tabi biz elimizi eteğimizi çekince normal
Belli yönetime içip içip küfür eden sonrada yalavaran kişi sen din Fettah başkan unuttun galiba öğünleriFarkındaysan biz başından beri burdayız kaybederkende sizler için zamanında silmeye çalıştığım insanlar için cidden üzülüyorum şuan sende gel küfür et engelle soğursun belli