Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Muhammed

ALTIN OK 🏹 grup başkanvekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yönetime küfreden kimse affedilmez bunu çok iyi biliyorum en azından oyunun grafiklerini tasarlıyorum bedava taş paket alıyorum diye kimseyi kandırmadım
Aaa 2 gün boyunca yönetime yalvardin ne çabuk unuttun hatta oyun sahibi ni aradın Bosuna rahatsız ettim saygı değer yönetimi

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Farkındaysan biz başından beri burdayız kaybederkende sizler için zamanında silmeye çalıştığım insanlar için cidden üzülüyorum şuan sende gel küfür et engelle soğursun belli
Fettah başkan bizi kimseyle karıştırmayın lütfen kimseye küfür edecek kadar aciz değiliz ama ortaya attığınız iddialarınızın arkasında bile durmayıp durmadan ithamlarda bulunuyorsunuz mecbur olmadıkça forum kullanmayan bizleri bile kendinizle tartıştırır hale getiriyorsunuz lütfen işimize bakalım iyi oyunlar

Muhammed

Yasaklı Üye
Vatandaş
Hile varsa kanıtla kanitin yoksa böyle bir iddiada bulunamazsin haddinizi bilin Hadi hepinizi bekliyorum Hile vs elinde kanıt olamayan Burda boş Boş Konuşup Hadlerini asmasinlar.
Bana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atam

Muhammed

Yasaklı Üye
Vatandaş
sen ne anlatıyorsun hesapları beraber tatil moduna almadıkmı beraber savunmadıkmı benmi yanlış biliyorum 😂
Tatil modumu yoksa ban yedirdinmi bize hatta parti kapandı unuttun galiba 😂 neyi savunduk biz partiden çıktık bize yalvardigin günleri ne cabuk unuttun bidaha yapamicam söz yeterki gelin die 😂

C

CB36

Ziyaretçi
Bana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atam
Ben ne zaman içip içip yönetime yazdım bide bunu çıkar ortaya 😅 siz şakasınız gerçekten valla

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Partime soktuğun 2/3 kişinin bana oy atmaması hiç birşeyi değiştirmek MKP hakettiği yerde siz rahat olun şimdi ortada kaldığınızla devam edin
Boz hiç bir yerde kalmadık fettah başkan tam da olmak istediğimiz yerdeyiz sizi kim kabul edecek en çok kime yalakalık yaptınız yeriniz belli mi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...