Yozgat milletvekili koltuğu artık boş!Git izle şimdi
Yozgat milletvekili koltuğu artık boş!Git izle şimdi
Yönetime küfreden kimse affedilmez bunu çok iyi biliyorum en azından oyunun grafiklerini tasarlıyorum bedava taş paket alıyorum diye kimseyi kandırmadımBelli yönetime içip içip küfür eden sonrada yalavaran kişi sen din Fettah başkan unuttun galiba öğünleri
Seçimde hile olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna kendimizi kandırmaya gerek yok ki aramızdaki 40m fark sana yeter Fettah başkanımHangi seçimde ismimiz geçmezken kaybettiğiniz seçimdemi
Hile bunu açıklamanı talep ediyorumSeçimde hile olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna kendimizi kandırmaya gerek yok ki aramızdaki 40m fark sana yeter Fettah başkanım
Aaa 2 gün boyunca yönetime yalvardin ne çabuk unuttun hatta oyun sahibi ni aradın Bosuna rahatsız ettim saygı değer yönetimiYönetime küfreden kimse affedilmez bunu çok iyi biliyorum en azından oyunun grafiklerini tasarlıyorum bedava taş paket alıyorum diye kimseyi kandırmadım
Fettah başkan bizi kimseyle karıştırmayın lütfen kimseye küfür edecek kadar aciz değiliz ama ortaya attığınız iddialarınızın arkasında bile durmayıp durmadan ithamlarda bulunuyorsunuz mecbur olmadıkça forum kullanmayan bizleri bile kendinizle tartıştırır hale getiriyorsunuz lütfen işimize bakalım iyi oyunlarFarkındaysan biz başından beri burdayız kaybederkende sizler için zamanında silmeye çalıştığım insanlar için cidden üzülüyorum şuan sende gel küfür et engelle soğursun belli
Hile varsa kanıtla kanitin yoksa böyle bir iddiada bulunamazsin haddinizi bilin Hadi hepinizi bekliyorum Hile vs elinde kanıt olamayan Burda boş Boş Konuşup Hadlerini asmasinlar.Seçimde hile olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna kendimizi kandırmaya gerek yok ki aramızdaki 40m fark sana yeter Fettah başkanım
@Mahmut yöneticim böyle birşey yaşandımı ben veya yönetimden herhangi biriyle aramdaAaa 2 gün boyunca yönetime yalvardin ne çabuk unuttun hatta oyun sahibi ni aradın Bosuna rahatsız ettim saygı değer yönetimi
Murat dalkıran desem mesala ordan anlarsınHile bunu açıklamanı talep ediyorum
O kim ?Murat dalkıran desem mesala ordan anlarsın
Bana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atamHile varsa kanıtla kanitin yoksa böyle bir iddiada bulunamazsin haddinizi bilin Hadi hepinizi bekliyorum Hile vs elinde kanıt olamayan Burda boş Boş Konuşup Hadlerini asmasinlar.
Bilememezlik yapma ama Fettah başkanımO kim ?
Büyük başkan sen bunu açıklaAbi limit at
Hayir beni ilgilendirmez bi konu atıyorsun ortaya çıkar kanıtla..!Bana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atam
sen ne anlatıyorsun hesapları beraber tatil moduna almadıkmı beraber savunmadıkmı benmi yanlış biliyorumBana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atam
Partime soktuğun 2/3 kişinin bana oy atmaması hiç birşeyi değiştirmek MKP hakettiği yerde siz rahat olun şimdi ortada kaldığınızla devam edinBüyük başkan sen bunu açıkla
Sonra kendi partinin bile sana oy vermediğinin kanıtını atmama izin ver
Ben sana neler anlatırım neler
#büyükbaşkann
38 saniyede üye çekenler unutulmasınMurat dalkıran desem mesala ordan anlarsın
Tatil modumu yoksa ban yedirdinmi bize hatta parti kapandı unuttun galiba neyi savunduk biz partiden çıktık bize yalvardigin günleri ne cabuk unuttun bidaha yapamicam söz yeterki gelin diesen ne anlatıyorsun hesapları beraber tatil moduna almadıkmı beraber savunmadıkmı benmi yanlış biliyorum
Ben ne zaman içip içip yönetime yazdım bide bunu çıkar ortaya siz şakasınız gerçekten vallaBana had öğretecek kişi sen misin içip içip yönetime ona buna saldıran mkp gurubunda olan olan yönetime ettiğin küfürleri istersen Instagram adresinden atam
Boz hiç bir yerde kalmadık fettah başkan tam da olmak istediğimiz yerdeyiz sizi kim kabul edecek en çok kime yalakalık yaptınız yeriniz belli mi ??Partime soktuğun 2/3 kişinin bana oy atmaması hiç birşeyi değiştirmek MKP hakettiği yerde siz rahat olun şimdi ortada kaldığınızla devam edin