Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Konu tamamen bizlerin bilinçli ve ortak kararıyla aldığı bir olayı duyurmak için açılmıştır. Kimse ortada kalmadı kimse yalnız değildir. İstifa eden baskanlarim, sizden ricam lütfen artık konu altına yazmayın, ikili diyaloglara girmeyin. İstifasını duyurmak isteyenler disinda gönül ittifakından kimse yazmasın rica ediyorum.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Partime soktuğun 2/3 kişinin bana oy atmaması hiç birşeyi değiştirmek MKP hakettiği yerde siz rahat olun şimdi ortada kaldığınızla devam edin
Partine 2-3 kişi sokacak gücüm var? Ama senden limit istiyorum? Hangisi fettah başkan?
60 beklerken gelen 32 oydan bahsediyorum?
Wp grubuna 50 kişi varken aktif gelen 32 oydan bahsediyorum?
Senin seçim gecesi tebrik mesajı atalım diye gidip partiyi banlattığın geceden bahsediyorum?
Neyse fettah başkan vakit değerli. Bir konu açarsan gelir postunun altına fotoğrafları paylaşırım. Yok açmazsan da şaşıran olmaz.
Meclis başkanlığını sana ayırdık. 10 gün senindir, sonra geri alacağız iyi bak 🥳
Hayırlı geceler.
Lisanımızda bir yanlşlık yaptıysak affedin 🙏

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Valla oynarız hiç problem değil.

Sırtından bıçaklananlar da bıçaklayanlar da belli.Yanlış tarafa bakıyorsun Büşra yanlış kişilerde yanlış arıyorsun 😃
Kaan Kaan sana şimdi ne diyeyim iki gün yüzüne güldük burda ileri geri konuşuyon yakıştırıyonmu kendine bunları unutma ki kapımızı çalan sen ve Mustafa'yı unutmadık herşeyi vermeye razı gelmiştiniz ancak yine bizim adaletli oluşumuz size vekiler ve bakanlıklar kazandırdı şimdide sözünüzü tutmadıniz diyorsunuz unutma ki sözden dönen sizlersiniz biz oyun yönetiminin verdiği maaşlardan daha fazlasını kazanıyor ve üyelerimize veriyoruz eğer para lazım olursa oyunda haber et ben sana atarım ama kendini her yerde beli ettirme

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan Kaan sana şimdi ne diyeyim iki gün yüzüne güldük burda ileri geri konuşuyon yakıştırıyonmu kendine bunları unutma ki kapımızı çalan sen ve Mustafa'yı unutmadık herşeyi vermeye razı gelmiştiniz ancak yine bizim adaletli oluşumuz size vekiler ve bakanlıklar kazandırdı şimdide sözünüzü tutmadıniz diyorsunuz unutma ki sözden dönen sizlersiniz biz oyun yönetiminin verdiği maaşlardan daha fazlasını kazanıyor ve üyelerimize veriyoruz eğer para lazım olursa oyunda haber et ben sana atarım ama kendini her yerde beli ettirme
Sözden ne zaman döndük sercancığım kankacım bak oyunu geç senle olan samimiyetimizden diyorum.

İttifak süremizi tuttuk mu ne kadar istemesek de tuttuk.

Bari sen yapma Ferhat gibi Alparslan gibi sen onlar gibi değilsin.

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Sözden ne zaman döndük sercancığım kankacım bak oyunu geç senle olan samimiyetimizden diyorum.

İttifak süremizi tuttuk mu ne kadar istemesek de tuttuk.

Bari sen yapma Ferhat gibi Alparslan gibi sen onlar gibi değilsin.
O beğenmediğin ferhatla alparslan sana iyilikten başka ne verdi memleketimize geldin yedin içtin gezdin elini cebine attırmadık bir kere artniyet göstermedik yüzümüze gülüp arkadan sinsice kuyu kazan çakallar sizsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...