Bak gittiniz ne değiştiTatil modumu yoksa ban yedirdinmi bize hatta parti kapandı unuttun galiba neyi savunduk biz partiden çıktık bize yalvardigin günleri ne cabuk unuttun bidaha yapamicam söz yeterki gelin die
Bak gittiniz ne değiştiTatil modumu yoksa ban yedirdinmi bize hatta parti kapandı unuttun galiba neyi savunduk biz partiden çıktık bize yalvardigin günleri ne cabuk unuttun bidaha yapamicam söz yeterki gelin die
Yani para işte bizim ailemizin umrunda bile olmayan şey ALTIN OK olarak gurur duyuyorum tek tek her üyemiz ile hepsinin elinden öperim38 saniyede üye çekenler unutulmasın
Yeter ama bak insan gibi konuşmayacaksak bende hakaret edeyimBoz hiç bir yerde kalmadık fettah başkan tam da olmak istediğimiz yerdeyiz sizi kim kabul edecek en çok kime yalakalık yaptınız yeriniz belli mi ??
Hocam onu yapan sizden yani sizin yanınızdan hdhdhdhshhdhdhshshsYani para işte bizim ailemizin umrunda bile olmayan şey ALTIN OK olarak gurur duyuyorum tek tek her üyemiz ile hepsinin elinden öperim
Çok şey örneğin bir diktatörun yerine aile olduk güçlendik ve sizin bir hiç olduğunuzu göstermiş oldukBak gittiniz ne değişti
Bizden derken Ömer mesala bize ajan olarak gönderdin ama ne oldu ne fayda yada Murat dalkıran yine ajanın hepsinin itirafı var istersen konu açalımHocam onu yapan sizden yani sizin yanınızdan hdhdhdhshhdhdhshshs
Partine 2-3 kişi sokacak gücüm var? Ama senden limit istiyorum? Hangisi fettah başkan?Partime soktuğun 2/3 kişinin bana oy atmaması hiç birşeyi değiştirmek MKP hakettiği yerde siz rahat olun şimdi ortada kaldığınızla devam edin
Jshshajajaja emirhannnHocam onu yapan sizden yani sizin yanınızdan hdhdhdhshhdhdhshshs
Dayı ben sizi Fettah sayesinde tanımışım siz kimsiniz hatta sen kimsinBizden derken Ömer mesala bize ajan olarak gönderdin ama ne oldu ne fayda yada Murat dalkıran yine ajanın hepsinin itirafı var istersen konu açalım
Murat Dalkıran kim bi söylesene banaÇok şey örneğin bir diktatörun yerine aile olduk güçlendik ve sizin bir hiç olduğunuzu göstermiş olduk
Tanıtım kendimi ben Muhammed Erkan çengel mesleğimi öğrenme sonra yazmassinDayı ben sizi Fettah sayesinde tanımışım siz kimsiniz hatta sen kimsin
Kaan Kaan sana şimdi ne diyeyim iki gün yüzüne güldük burda ileri geri konuşuyon yakıştırıyonmu kendine bunları unutma ki kapımızı çalan sen ve Mustafa'yı unutmadık herşeyi vermeye razı gelmiştiniz ancak yine bizim adaletli oluşumuz size vekiler ve bakanlıklar kazandırdı şimdide sözünüzü tutmadıniz diyorsunuz unutma ki sözden dönen sizlersiniz biz oyun yönetiminin verdiği maaşlardan daha fazlasını kazanıyor ve üyelerimize veriyoruz eğer para lazım olursa oyunda haber et ben sana atarım ama kendini her yerde beli ettirmeValla oynarız hiç problem değil.
Sırtından bıçaklananlar da bıçaklayanlar da belli.Yanlış tarafa bakıyorsun Büşra yanlış kişilerde yanlış arıyorsun
Ömeri nie sormadın Murat'a taktınMurat Dalkıran kim bi söylesene bana
Niye kral sadrazam falan misin hayırdır?Tanıtım kendimi ben Muhammed Erkan çengel mesleğimi öğrenme sonra yazmassin
Sözden ne zaman döndük sercancığım kankacım bak oyunu geç senle olan samimiyetimizden diyorum.Kaan Kaan sana şimdi ne diyeyim iki gün yüzüne güldük burda ileri geri konuşuyon yakıştırıyonmu kendine bunları unutma ki kapımızı çalan sen ve Mustafa'yı unutmadık herşeyi vermeye razı gelmiştiniz ancak yine bizim adaletli oluşumuz size vekiler ve bakanlıklar kazandırdı şimdide sözünüzü tutmadıniz diyorsunuz unutma ki sözden dönen sizlersiniz biz oyun yönetiminin verdiği maaşlardan daha fazlasını kazanıyor ve üyelerimize veriyoruz eğer para lazım olursa oyunda haber et ben sana atarım ama kendini her yerde beli ettirme
Evt nerden bildin A baya aştıniz kendiniziNiye kral sadrazam falan misin hayırdır?
Saygı değer yönetim Fettah başkan adına sizden özür dilerimTartışmanıza oyun yönetimini katmayın, bizi şahit göstermeyin.
O beğenmediğin ferhatla alparslan sana iyilikten başka ne verdi memleketimize geldin yedin içtin gezdin elini cebine attırmadık bir kere artniyet göstermedik yüzümüze gülüp arkadan sinsice kuyu kazan çakallar sizsinizSözden ne zaman döndük sercancığım kankacım bak oyunu geç senle olan samimiyetimizden diyorum.
İttifak süremizi tuttuk mu ne kadar istemesek de tuttuk.
Bari sen yapma Ferhat gibi Alparslan gibi sen onlar gibi değilsin.