C
Mesut abi czhem başkan durduk yere ben dahil bir kaç arkadaşımızı daha etiketledi.Cengiz başkan ile birbirinizi tanımadığınız için ortam da gergin olduğu için yükselmiş olabilir cem abi. Müsadenle ben araya gireyim buzları eriteyim cengiz başkanın üstüne düşeni yapacağından şüphem yok çözülmeyecek bir şey değil bu. Bitsin küçük kırgınlıklar üslupta usülde atışmalar
Çok büyütülecek bir şey yok bence ali başkanım hallolmayacak bir şey yok tatlıya bağlanır çözülür nedir yani cem abi kendini bilen biridir siz de öylesiniz sıkıntı yokMesut abi czhem başkan durduk yere ben dahil bir kaç arkadaşımızı daha etiketledi.
Buna istinaden davete icabet ederek geldik.
Cengiz abi de davete “buyur aslan parçası” şeklinde geldi bunun olaylık bir durumu yok bana göre abartıyor sayın czhem başkanım.
Bunu olay yapacağına bizi neden etiketleyip daha sonra sustuğunu açıklamasını beklerdim.
yapma lütfen yapma artık sesvmösımjsöSanarsın barış elçisi…
İyilik meleği…
Cem abinin kimseye aslan parçası dediğini görmedim kendisinin de haberi yok bundan nerde söylemiş cengiz başkanSaatlerdir elektrik sebebiyle telefonu şarj edemedim şimdi gördüm Her kelimemde bir hata arıyorsanız ilk önce kendinize bakacaksınız sen karşısındakini Nasıl Muhattap Alıyorsan Öylede cevabını Alacaksın Aslan parçası kelimesini sen kullanınca sorun yok Ben kullanınca mi Sorun Teşkil Ediliyor.
Olay yok zaten aynı fikirdeyim.Çok büyütülecek bir şey yok bence ali başkanım hallolmayacak bir şey yok tatlıya bağlanır çözülür nedir yani cem abi kendini bilen biridir siz de öylesiniz sıkıntı yok
Efe mantıklı adamsın elini vicdanına koy şunu atarken aslan parçası demişim o da bana demiş diye düşünemedin mi?Raul jimenez dünden beri durmuyor
Aç postu tekrar oku kime ne yazmışım kim atlayıp bana yazmış anlarsın zatenEfe mantıklı adamsın elini vicdanına koy şunu atarken aslan parçası demişim o da bana demiş diye düşünemedin mi?
O zaman o senden cengiz ondan ben sana sen bana helalleşme zinciri kuracazAç postu tekrar oku kime ne yazmışım kim atlayıp bana yazmış anlarsın zaten
o kolay iş helalleşecek bir durum yok ortadada ben bana bunu yazıyorlar diye gereksiz post açmıyorum onu yapmasa yeterli yoksa alındığımız falanda yokO zaman o senden cengiz ondan ben sana sen bana helalleşme zinciri kuracaz
o kolay iş helalleşecek bir durum yok ortadada ben bana bunu yazıyorlar diye gereksiz post açmıyorum onu yapmasa yeterli yoksa alındığımız falanda yok
Sana latte efeye mırraKahveyi büyük mesut ısmarlıyor. Davete icabet etmek Gerekiyor
Bu da eski mevzuymuş bir de bizimkilere söylendi diyor cem abi kötü niyet yok mevzu yok çözülsün kapansın
Ekli dosyayı görüntüle 12283
Gordugunuz gibi -aslan parcasi- lafinin bir sikinti olusturmadigi soylendi.
Burdan yola cikarak google manasina bakarak Aslanim Kocum Gibi ifadeleri birbirmize raharlikla kullabiliriz.
Google bakarak sizlerde bu ifadeleri cogaltabilirsiniz. Sikinti yokmus
Bilginiz olsun baskanlar
Sorun çözüldü diye umuyoruz