Bilginiz Olsun (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cengiz Khan
  • Başlangıç tarihi
C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Screenshot_20231129_110716_BaskanOnline.jpg

Gordugunuz gibi -aslan parcasi- lafinin bir sikinti olusturmadigi soylendi.
Burdan yola cikarak google manasina bakarak Aslanim Kocum Gibi ifadeleri birbirmize raharlikla kullabiliriz.
Google bakarak sizlerde bu ifadeleri cogaltabilirsiniz. Sikinti yokmus

Bilginiz olsun baskanlar

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Cengiz başkan ile birbirinizi tanımadığınız için ortam da gergin olduğu için yükselmiş olabilir cem abi. Müsadenle ben araya gireyim buzları eriteyim cengiz başkanın üstüne düşeni yapacağından şüphem yok çözülmeyecek bir şey değil bu. Bitsin küçük kırgınlıklar üslupta usülde atışmalar

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Cengiz başkan ile birbirinizi tanımadığınız için ortam da gergin olduğu için yükselmiş olabilir cem abi. Müsadenle ben araya gireyim buzları eriteyim cengiz başkanın üstüne düşeni yapacağından şüphem yok çözülmeyecek bir şey değil bu. Bitsin küçük kırgınlıklar üslupta usülde atışmalar
Mesut abi czhem başkan durduk yere ben dahil bir kaç arkadaşımızı daha etiketledi.
Buna istinaden davete icabet ederek geldik.
Cengiz abi de davete “buyur aslan parçası” şeklinde geldi bunun olaylık bir durumu yok bana göre abartıyor sayın czhem başkanım.

Bunu olay yapacağına bizi neden etiketleyip daha sonra sustuğunu açıklamasını beklerdim.

• Beğen
Tepkiler: M-D
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Mesut abi czhem başkan durduk yere ben dahil bir kaç arkadaşımızı daha etiketledi.
Buna istinaden davete icabet ederek geldik.
Cengiz abi de davete “buyur aslan parçası” şeklinde geldi bunun olaylık bir durumu yok bana göre abartıyor sayın czhem başkanım.

Bunu olay yapacağına bizi neden etiketleyip daha sonra sustuğunu açıklamasını beklerdim.
Çok büyütülecek bir şey yok bence ali başkanım hallolmayacak bir şey yok :) tatlıya bağlanır çözülür nedir yani cem abi kendini bilen biridir siz de öylesiniz sıkıntı yok

C

CB36

Ziyaretçi
Saatlerdir elektrik sebebiyle telefonu şarj edemedim şimdi gördüm Her kelimemde bir hata arıyorsanız ilk önce kendinize bakacaksınız sen karşısındakini Nasıl Muhattap Alıyorsan Öylede cevabını Alacaksın Aslan parçası kelimesini sen kullanınca sorun yok Ben kullanınca mi Sorun Teşkil Ediliyor.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Saatlerdir elektrik sebebiyle telefonu şarj edemedim şimdi gördüm Her kelimemde bir hata arıyorsanız ilk önce kendinize bakacaksınız sen karşısındakini Nasıl Muhattap Alıyorsan Öylede cevabını Alacaksın Aslan parçası kelimesini sen kullanınca sorun yok Ben kullanınca mi Sorun Teşkil Ediliyor.
Cem abinin kimseye aslan parçası dediğini görmedim kendisinin de haberi yok bundan nerde söylemiş cengiz başkan

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Çok büyütülecek bir şey yok bence ali başkanım hallolmayacak bir şey yok :) tatlıya bağlanır çözülür nedir yani cem abi kendini bilen biridir siz de öylesiniz sıkıntı yok
Olay yok zaten aynı fikirdeyim.
Beni de neden etiketlediğini merak ettim sadece ne bir kötü laf nede bir saygısızlığım olmadı kendisine karşı siyaset oyunu bu tabi arada parti içi söylemlerimiz olacak oyunun amacı ne ise onu yapmaya çalışıyorum.
İstemeden de olsa birine karşı bir saygısızlık yapmışsam özür dilerim oyun için kimseyi kırmak üzmek istemem amacım eğlenmek benim cümleten keyifli oyunlar 🌹😀👋

G

Gonca

Ziyaretçi