Bir Bakan Ne Yapabilir? (3 Kişi İçeride)

C

CB36

Ziyaretçi
Bu ittifakları kim çıkardı arkadaş ittifak yapmayin Alin Bakanları Meclisleri Üstünlüğü O zamn ittifak müdahale edebiliyor mu Her partiler birlik olmuş aday çıkartmış Bi parti Birlikten Ayrılmış Sizin kararınıza Saygı Duymamış Olabilir Atamaları Onaylamaya bilir bizde bu durumu ilk defa yaşamıyoruz Herkesin Kendi Kararı vardır Herkes O karara Saygı Duymalıdir Ancak Saygı duymayanlar böyle bisey yapabilirdi.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu ittifakları kim çıkardı arkadaş ittifak yapmayin Alin Bakanları Meclisleri Üstünlüğü O zamn ittifak müdahale edebiliyor mu Her partiler birlik olmuş aday çıkartmış Bi parti Birlikten Ayrılmış Sizin kararınıza Saygı Duymamış Olabilir Atamaları Onaylamaya bilir bizde bu durumu ilk defa yaşamıyoruz Herkesin Kendi Kararı vardır Herkes O karara Saygı Duymalıdir Ancak Saygı duymayanlar böyle bisey yapabilirdi.
Net şekilde her dönem tartışma dahi yapmadığımız bir kural vardır:
İttifakları tanıyamayız.
Çünkü ittifak oyun senaryosunda yok.
Sorun çıkmasın istiyorsanız tek başınıza iktidar olun, kafanız rahat olsun :)

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Sevgili Fatih,
Oyunda resmi olarak ittifak diye bir şey yok. Biz bunu zorlamıyoruz.
Meclis çoğunluğunun yarısını alan bir parti isterse tüm adayları kendisinin yapar.
Her parti kendi adayını çıkarsa zaten tüm bakanlar kendisinin olacak. Meclis Başkanı dahil.
İttifakların ortaya cıkması partilerin işbirliği yapma isteği.
Ha siz söylemeden söyleyeyim, bunu yasaklama şansı yok?
Yarın bir gün bir parti çıkar %50 oyu alır. O zaman ittifaksız tek başına istediğini yapar.

Böyle bir istek var ise bunu oyun yönetiminden talep etmek yerine yasa tasarısı da sunabilirsiniz.
Ancak bu hiçbir partinin işine gelmeyecektir.
Bu durumu siz yaşamasanız sizin de işinize gelmeyecektir.
Şu an başınıza geldiği için bunu düşünüyorsunuz.

Öneriyi buraya yapmanız saçma çünkü Meclis İşleyişi için Yasa Tasarısı var.
Bilmem anlatabildim mi sevgili fatih...

Sorun sırasında öneri açıp, hadi gerçekleştirin demek bana biraz saçma geliyor açıkcası.
Öneri değil tasarı ile halledilebilir mi? evet. o zaman başınıza gelmeden önce tasarı ile halledeceksiniz.
Başınıza geldiğinizde yapmanız için artık çok geç.
Sizin öneriyi kabul etsek bu adaletsizlik değil mi ?

Fatih başkan bunu uygulamak için başına gelmeden önce yapman gerekiyor diyor mahmut başkanda kurallar var fakat senin başına geldiğinde bu kural varmış olduğunu anlıyorsun analizini başına gelmeden önce tasarı vererek müdahale etme hakkın oluyor fakat bu durumda kimsenin yapacağı birşey olmuyor
Daha önce böyle bir tasarı verilmiş önce bugün ve yönetici tarafından red almış.
Böyle bir konuyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Gözüme çarpmıştı tekrar baktım o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: M-D
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Velhasıl, boş yere insanlara istifa ettirdiniz.
İttifak yapan parti yönetimi.
İttifak'ı bozan parti yönetimi.
İttifak yaparak anlaşamama durumunda sorun olabileceğini öngörmeyen parti yönetimi.

Ama Suçlu Oyun yönetimi.
Hadi milletvekili, istifa et.
İstediğimiz olmadı çünkü.
Yazık gerçekten.
Anlı öpülesi yazı🌹
Çerçevelet duvara as 👏🏻

S

Sera*

Ziyaretçi
Velhasıl, boş yere insanlara istifa ettirdiniz.
İttifak yapan parti yönetimi.
İttifak'ı bozan parti yönetimi.
İttifak yaparak anlaşamama durumunda sorun olabileceğini öngörmeyen parti yönetimi.

Ama Suçlu Oyun yönetimi.
Hadi milletvekili, istifa et.
İstediğimiz olmadı çünkü.
Yazık gerçekten.
Yaşayan Ölülerdeyken ana savunduğum mantık buydu. Herhangi bir ittifaka girmicez diye basbas bağırmamın sebebide buydu ittifakı makamlardan mevkilerden insanlardan üstün görmeleriydi ki bu iki ittifak içinde geçerliydi sonunda biri patladı 😅

Ek olarak Mahmut bey gözden kaçtı sanırım ama " Bakacaz Medya Olarak Ricamdır" adlı konu gözden kaçtı sanırım müsait olduğunuzda bakma ve olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapma şansınız varmı. Kolay gelsin

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Yaşayan Ölülerdeyken ana savunduğum mantık buydu. Herhangi bir ittifaka girmicez diye basbas bağırmamın sebebide buydu ittifakı makamlardan mevkilerden insanlardan üstün görmeleriydi ki bu iki ittifak içinde geçerliydi sonunda biri patladı 😅

Ek olarak Mahmut bey gözden kaçtı sanırım ama " Bakacaz Medya Olarak Ricamdır" adlı konu gözden kaçtı sanırım müsait olduğunuzda bakma ve olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapma şansınız varmı. Kolay gelsin
Kimse makamlar için birini üstten görme lüksü yok oyun oynuyoruz. O zaman neden Başkalarına destek veriyorsun seracım ? İttfak da değilsin ama destek vermekten de çekinmiyorsun😂 ah seni ah

S

Sera*

Ziyaretçi
Kimse makamlar için birini üstten görme lüksü yok oyun oynuyoruz. O zaman neden Başkalarına destek veriyorsun seracım ? İttfak da değilsin ama destek vermekten de çekinmiyorsun😂 ah seni ah
Benim olayım kurta karşı olmak Burak 😅 İttifak olarak Gönül ittifakını en çok eleştiren benimdir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben olsam oyunda en kalabalık olan, en yüksek oy alan 2 parti birleşirim tek başına meclis cogunlugunu alır geçerim.
5 parti ile ugrasacağıma, onları ikna edeceğime tek parti olurum.
meclisi de dizerim, komutanlarımı da atarım

Gerçekten böyle.
Keşke oyuncu olsam :)

M

M-D

Ziyaretçi
Ben olsam oyunda en kalabalık olan, en yüksek oy alan 2 parti birleşirim tek başına meclis cogunlugunu alır geçerim.

Gerçekten böyle.
Dışardan söylemek kolay mahmut başkan buyrun sahaya 😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Gerçekten böyle.
1 parti 3 kez üst üste tek başına iktidar olsa oyunu 5 ayda ele geçirir bu çok net bu arada bence.

C

CB36

Ziyaretçi
Net şekilde her dönem tartışma dahi yapmadığımız bir kural vardır:
İttifakları tanıyamayız.
Çünkü ittifak oyun senaryosunda yok.
Sorun çıkmasın istiyorsanız tek başınıza iktidar olun, kafanız rahat olsun :)
Bu söylediğinizi Daha Dün Gibi Hatırlıyoruz, ama bazı arkadaşlar olayın boyutunu farklı yerlere çekiyorlar