Meclis milletvekilsizmi kalacak$Peki yarin milletvekilleri o gorev ichin istifa yapmis olsalar nasil olacaq?
Meclis milletvekilsizmi kalacak$Peki yarin milletvekilleri o gorev ichin istifa yapmis olsalar nasil olacaq?
Hayır€Meclis milletvekilsizmi kalacak$
Bunu yapsınlar diye esneklik getirildi zaten. Vali olmak isteyip şehrinde en çok puanı alan vali olabilsin adil olsun diye yapıldı. Burada adaletsizlik yok başkanım. İnsanlar bu dönem valiliğin geleceğini bilseydi belki de görev almak istemeyeceklerdi. Mağdur olmamaları adına bu düzenleme yapıldı bir seferlikPeki yarin milletvekilleri o gorev ichin istifa yapmis olsalar nasil olacaq?
Zaten dun milletvekilleri istifa etdi. Bu kural ichinde istifa ederlerse vay beee meclis ne gunlere kaldiHayır€
O zaman milletvekilleri istifa etsin diyemi bu kural getirildi ben boyle anliyorum.Bunu yapsınlar diye esneklik getirildi zaten. Vali olmak isteyip şehrinde en çok puanı alan vali olabilsin adil olsun diye yapıldı. Burada adaletsizlik yok başkanım. İnsanlar bu dönem valiliğin geleceğini bilseydi belki de görev almak istemeyeceklerdi. Mağdur olmamaları adına bu düzenleme yapıldı bir seferlik
Niko başkan şehrinde en yüksek puanı olan arkadaşlardan hem vali olmak isteyip hem de milletvekili olan varsa eğer vali olmak için istifa etmek istiyorsa etsin diye getirildiO zaman milletvekilleri istifa etsin diyemi bu kural getirildi ben boyle anliyorum.
Seviyorsun sende hala saklama gözleriniBenim olayım kurta karşı olmak Burak İttifak olarak Gönül ittifakını en çok eleştiren benimdir
Hakim sordu neye gülüyorsun
Kaldı mı öyle bir ittifak bir bak git bir bakHakim sordu neye gülüyorsun
Hemen cevap verdim big mac mesutun biosundaki gönül ittfaktı yazısına.
Muhalefet yapmaya o kadar alıştırmış ki arkadaşlar sizi, iktidarken bile muhalefete muhalefet yapıyorsunuz @KURT 77Zaten bunlara kalsa iş sıkıcı bir oyun izleyeceğiz tasarı sun sun dur iyi ki varız
Ne yapalım be başkan, nasıl tadı çıkacak yoksa bu işin, bakma sen karşı da da düzeyli tartışma yapabilen kişiler olsa iki tarafta eğlenir ama olmadığı için bir biz eğleniyoruzMuhalefet yapmaya o kadar alıştırmış ki arkadaşlar sizi, iktidarken bile muhalefete muhalefet yapıyorsunuz @KURT 77
Keyfini çıkartın
Kurt gardaşım biz kendi aramızda düzeyli tartışıyoruz tartışma yaptığımız kişiye göre değişiyor düzeyNe yapalım be başkan, nasıl tadı çıkacak yoksa bu işin, bakma sen karşı da da düzeyli tartışma yapabilen kişiler olsa iki tarafta eğlenir ama olmadığı için bir biz eğleniyoruz
Onu diyorum işte körler sağırlar birbirini ağırlar düzey değildir o iyice bakKurt gardaşım biz kendi aramızda düzeyli tartışıyoruz tartışma yaptığımız kişiye göre değişiyor düzey
Bu laf bi yerden tanıdık geldi ama hadi hayırlısı bakalımOnu diyorum işte körler sağırlar birbirini ağırlar düzey değildir o iyice bak
Bu laf bi yerden tanıdık geldi ama hadi hayırlısı bakalım