A
Arda Termi
Ziyaretçi
En1 sende dc ye bakarmisin
Her zaman Demokrasiden yanayız Gidip aday olalım bari burdada bir zafer gelirmiSayın Oyun başkanım bir müdahale edin lütfen
Bro her ayın 22 sinde PB başkanlığı seçimi varHer zaman Demokrasiden yanayız Gidip aday olalım bari burdada bir zafer gelirmi
39 dönem başkanı adayı benim ben de koyuyorumSayın Oyun başkanım bir müdahale edin lütfen
Okey bro ama erken seçim vardıBro her ayın 22 sinde PB başkanlığı seçimi var
NedenArkadaşlar hakkınızı helal edin birazdan %80 Ban yiyebilirim
İptal edildiOkey bro ama erken seçim vardı
Ben en zirvedeki seçimden halkın takdiriyle seçildim arda başkan. oyundaki sorumluluğum bana yeter vergi vs falan kasıp oyunun gelişimi içinde tasarılarla uğraşıyoruz yoksa aday olurdum kral .Bro her ayın 22 sinde PB başkanlığı seçimi var
Kanka ben olucamBen en zirvedeki seçimden halkın takdiriyle seçildim arda başkan. oyundaki sorumluluğum bana yeter vergi vs falan kasıp oyunun gelişimi içinde tasarılarla uğraşıyoruz yoksa aday olurdum kral .
Çok doğru anket konusu açıcam burdan çıkan sonucu kabul ediyoruz daha da konu açılmaz@Gonca bu ikisi arasında seçim yapılsın yöneticim
Daha da konu açanı artık dinlendirir siniz
22 araligi beklemen lazimKanka ben olucam
Haraj yenimi çıktı broBuradan da bir şey itiraf etmek istiyorum
Bilen bilir beni bilmeyenler de öğrenmiştir beni
Oyun konuşma dan para isteyen ve yöneticilerden haraj toplayan kişi benim bazılarınız beni çok sever bazılarınız da beni hiç sevmez ama ben barışmak için geldim yönetim de duymasını istiyorum ve hakkınızı da helal edin
En1 dc ye gelirmisinBuradan da bir şey itiraf etmek istiyorum
Bilen bilir beni bilmeyenler de öğrenmiştir beni
Oyun konuşma dan para isteyen ve yöneticilerden haraj toplayan kişi benim bazılarınız beni çok sever bazılarınız da beni hiç sevmez ama ben barışmak için geldim yönetim de duymasını istiyorum ve hakkınızı da helal edin
Knk burda filmmi cekiyoz
En1 oyundan banlandin miYönetime sesleniyorum cezamı çektim ve izniniz varsa geri gelmek istiyorum Beni affedin kırdığın başkanlar olsun ve ne kinli olan başkanlarımıza Lütfen beni affedin