Yeni Partiler Birliğini Başkanı Başkan ArdaTermi (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bro her ayın 22 sinde PB başkanlığı seçimi var
Ben en zirvedeki seçimden halkın takdiriyle seçildim arda başkan. oyundaki sorumluluğum bana yeter vergi vs falan kasıp oyunun gelişimi içinde tasarılarla uğraşıyoruz yoksa aday olurdum kral .

1

1EN

Ziyaretçi
Buradan da bir şey itiraf etmek istiyorum

Bilen bilir beni bilmeyenler de öğrenmiştir beni

Oyun konuşma dan para isteyen ve yöneticilerden haraj toplayan kişi benim bazılarınız beni çok sever bazılarınız da beni hiç sevmez ama ben barışmak için geldim yönetim de duymasını istiyorum ve hakkınızı da helal edin

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı

Oyun konuşma dan para isteyen ve yöneticilerden haraj toplayan kişi benim bazılarınız beni çok sever bazılarınız da beni hiç sevmez ama ben barışmak için geldim yönetim de duymasını istiyorum ve hakkınızı da helal edin
Haraj yenimi çıktı bro

A

Arda Termi

Ziyaretçi

En1 dc ye gelirmisin

1

1EN

Ziyaretçi
Yönetime sesleniyorum cezamı çektim ve izniniz varsa geri gelmek istiyorum Beni affedin kırdığın başkanlar olsun ve ne kinli olan başkanlarımıza Lütfen beni affedin