M
M-D
Ziyaretçi
Başkan online giriş pp değişsin eno1 resmi çerçeveletip asılsın mahmut reisEno böyle adam, 20 sene görün bide siz.
Cumhurbaşkanı olacak bir adam.
Başkan online giriş pp değişsin eno1 resmi çerçeveletip asılsın mahmut reisEno böyle adam, 20 sene görün bide siz.
Cumhurbaşkanı olacak bir adam.
Gonca hanım eğerki doksanlarda olsaydık birimiz sağ birimiz sol olsa size zarar vermezdim istediğiniz olsun ardayada oy atıyorum .dBunu daha sonra çözebiliriz
ilk 2 ders beden olduğu için geç kalmayı göze aldık gitmesek de olur dedikArda severler sabah beden eğitimi dersine girecek erken uyumuşlardır doğru
Gonca kabullen artık tek biz varız
YooArdateminal kaybetme korkusuyla yuzlesmemek için erken uyudu yarın okula gidecek
Arda bile kendi için bu kadar çabalamadı..
Helal bee görün görünGonca hanım eğerki doksanlarda olsaydık birimiz sağ birimiz sol olsa size zarar vermezdim istediğiniz olsun ardayada oy atıyorum .d
kjasjkgfsdgsdhdfhdfhdfh
Cb36 ya 2 haykır yollandı Reis hesabi bizde
Arda alsın da konu kapansın artık diye uğraşıyorumArda bile kendi için bu kadar çabalamadı..
Biz niye yargilanmadik şimdi bu oylama biter darbeciler cezalandırılsın dediklerinde kaçacak delik arayacağız hepimiz sjsjsjjsjdarbecilerin hazin sonu oylama tablosunda
Duygu sömürüsüHelal bee görün görün
Enoya açmasını ben söyledimBunu açıklama vakti geldi gerçek pb benimdir
Abartma istersen kajskajskskksArda’yı desteklemeyenleri kınıyorum, arda olmasa PB diye bir oluşumdan kimsenin haberi yoktu, forumda her şeyi bir bir açıklayan adamdır kendisi, biz ADAM diyoruz gelecek nesiller ATAM diyecek.
Başımız dik anlımız ak yürürüz dar ağacınaBiz niye yargilanmadik şimdi bu oylama biter darbeciler cezalandırılsın dediklerinde kaçacak delik arayacağız hepimiz sjsjsjjsj
bir darbeciye atam diyecek değiliz.Arda’yı desteklemeyenleri kınıyorum, arda olmasa PB diye bir oluşumdan kimsenin haberi yoktu, forumda her şeyi bir bir açıklayan adamdır kendisi, biz ADAM diyoruz gelecek nesiller ATAM diyecek.