E
Emirhan'
Ziyaretçi
İşte ne çektiğimi sen düşün 1 haftada partiyi kapatma kararı aldım nsjjshshshemirhan kusura bakmada o nasıl parti be kardeşim arda , eno ,ümit sen maşallah konferans ligi
İşte ne çektiğimi sen düşün 1 haftada partiyi kapatma kararı aldım nsjjshshshemirhan kusura bakmada o nasıl parti be kardeşim arda , eno ,ümit sen maşallah konferans ligi
biz eno severler olarak bu işten çıkarımız olursa davamız kirlenir.@Mahmut bize yokmu
Gonca 250 tas verdi oraya atıyorum bak şimdi nasıl yuzdeyle oynuyorum Beyler oyumuz Ardaya yüklencengiz bizden 1 taş bile çıkmaz biz bu yola baş koyduk sizin gibi taş değil
oyunu ardaya ver lütfen. oyunu satan birisi tabi ki ardanın yanında olur
Mahmut beyde sadece kuru laf var siz bilirsiniz@Mahmut bize yokmu
cengiz hala anlamıyorsun. taş maş yok bizde. atmayızGonca 250 tas verdi oraya atıyorum bak şimdi nasıl yuzdeyle oynuyorum Beyler oyumuz Ardaya yüklen
Söyle kurt olurBüyük balık eno desek sana ayıp olur mu denliciğim
500 den aşağı oy vermemArdaya oy atanları tek tek kontrol edip 250 taş atcam
Olsun davadan dönen namert olsun sizin paranız olabilir ama bizimde enomuz varMahmut beyde sadece kuru laf var siz bilirsiniz
Enonuz nerdeOlsun davadan dönen namert olsun sizin paranız olabilir ama bizimde enomuz var
seçim bitsin çıkıp konuşacak sahip çıkıyor şuan oylara savaşçı kardeşimizEnonuz nerde
CIAdaki rkadaşları ile görüşüyor şimdi Arda'nın dcyi heklicekEnonuz nerde
şimdi uyuyor okulu var ama yarın gelecekEnonuz nerde
Helal olsun bir -250 daha gitsinEkli dosyayı görüntüle 12476
işte böyle bir büyüklük ENO
Abi çok taşın varsa bana gönderHelal olsun bir -250 daha gitsin