Bot gelişmedeyken çevirimdışı gözükür arda öğretmediler
Zaten yedim En1 in kurduğu pb den atildimYani sen bir ban dana yemek istiyorsun
pbTÜRK diyorgüvenlik botu diğil o
Aklıma daha yeni geldi de o yüzden attım grubu patlattın ya bir daha patlatırsın diye önlem aldımZaten yedim En1 in kurduğu pb den atildim
he anladım sorry ben slenzy`i diyorsun sandımpbTÜRK diyor
Demek korktun bendenAklıma daha yeni geldi de o yüzden attım grubu patlattın ya bir daha patlatırsın diye önlem aldım
Sen de hiçbir zaman korkmam ki ben sen kendine bak tığın için önlem aldım ve grupta seni istemiyorDemek korktun benden
Kim kimden korkmuş 1en sendenmi sen 1en denmi
1EN Slenzy adlı botu sunucusuna almış ama bot çevrimdışı bir bot çevrimdışı olmaz işte buda 1EN in oyunlarindandir
sayın yöneticim söyler misiniz bir bot 7/24 aktif olmak zorunda mı?Belki çevrimdışı olmaya programlıdır
sayın yöneticim söyler misiniz bir bot 7/24 aktif olmak zorunda mı?
aynen işte ihtiyaçları var ya geliştiriyorum hala o yüzden devredışı bıraktım arkadaşlar da geliba yanlış anlamışlarBotta olsa onun da ihtiyaçları var.
Anlayamazsınız.
İhtiyaçları yok, hepsi birer köle, hepsi emirlere uyuyor. Bizim emirlerimize uymak için varlarBotta olsa onun da ihtiyaçları var.
Anlayamazsınız.
hadi ya nerde yazıyor o bende okumak isterimİhtiyaçları yok, hepsi birer köle, hepsi emirlere uyuyor. Bizim emirlerimize uymak için varlar