Eskinin yenisi olmaz ardacım ben ne güzel uyuyacaktım neden nedennnnDeğil en1 pb yi terk etti. Kapandı Pb. Bende yenisini kurdum Kurucusu benim
Eskinin yenisi olmaz ardacım ben ne güzel uyuyacaktım neden nedennnnDeğil en1 pb yi terk etti. Kapandı Pb. Bende yenisini kurdum Kurucusu benim
Galiba karıştırdım ben değil seni alabilirTDK görse dilimizi katletme suçundan içeri alacak gelmiş hala tatava yapıyorsun .d
Git uyu ozamanEskinin yenisi olmaz ardacım ben ne güzel uyuyacaktım neden nedennnn
Ama uyutmuyosunGit uyu ozaman
kelime darcığında max 3000 kelime var ardacım çok iddialı konuşma istersenGaliba karıştırdım ben değil seni alabilir
Evet kendini öyle bildiğin için yani kendi kelime darcığında 3000 kelime olduğu için öyle düşünebilirsinkelime darcığında max 3000 kelime var ardacım çok iddialı konuşma istersen
sen önce öğren sonra gel konuşalım hadi bakiyim.Hahaha çok komik Türkçeyi bilmediginden bukadar Türkçeyi bilmemekten bahsediyorsun
Herkesi kendin sanmakelime darcığında max 3000 kelime var ardacım çok iddialı konuşma istersen
Ben Türkçe'yi biliyorum ama eğer bilmiyorsan sen öğren ki bilmiyorsunsen önce öğren sonra gel konuşalım hadi bakiyim.
sen nesin ne mezunusun bir onu söyle böyle bıdı bıdı konuşuyorsunyaHerkesi kendin sanma
Gel kardeşimBen bu partiler birliğine nasıl darbe yapabilirim? Birisi yardımcı olabilir mi?
yok bilimsel araştırmalar sonucu maymunlarda olan 3000 kelimelik beyin sendede var ondan dolayı söyledim ha birde üstüne ateş yakıp yemek yapabiliyorlar yani artılarıda var umarım bir gün onlar gibi olursunEvet kendini öyle bildiğin için yani kendi kelime darcığında 3000 kelime olduğu için öyle düşünebilirsin
Evet işine gelmeyince konuyu değiştiren Ayhabsen nesin ne mezunusun bir onu söyle böyle bıdı bıdı konuşuyorsunya
Sen öğren ki bilmiyorsun ?Ben Türkçe'yi biliyorum ama eğer bilmiyorsan sen öğren ki bilmiyorsun
Beni ne kadar tanıyorsunda bilmediğimi söylüyorsun daha 20 -21 yaşındasın maximum gelmiş karşındakine bişi öğretmeye çalışıyorsun çok öğretmek istiyorsan ekle dcden bakalım kim kimi yerseBen Türkçe'yi biliyorum ama eğer bilmiyorsan sen öğren ki bilmiyorsun
Gelirim ama darbeyi yaparsam pb yi alırım oney mi?Gel kardeşim
Senin olmanı tavsiye ederim evet doğru maymunların 3000 kelimelik beyni var senin gibiyok bilimsel araştırmalar sonucu maymunlarda olan 3000 kelimelik beyin sendede var ondan dolayı söyledim ha birde üstüne ateş yakıp yemek yapabiliyorlar yani artılarıda var umarım bir gün onlar gibi olursun
Öğreticem diyorsunya Ne mezunusun diyorum ismimide düzgün yaz madem Türkçe öğretmeniEvet işine gelmeyince konuyu değiştiren Ayhab
Yok kardeşim pb yi alınca bende kalcakGelirim ama darbeyi yaparsam pb yi alırım oney mi?