Darbeyi yapan ben pb yi alan sen o nasıl olcak başkan
Ben yardımcı olurumGelirim ama darbeyi yaparsam pb yi alırım oney mi?
Sen önce bir oyunda sıralama falan yapta öyle zıpla herşeye zıplıyorsun bilip bilmeden bir emek ver şu oyunada görelimYok kardeşim pb yi alınca bende kalcak
lügatının yetmediği yerlerde kurduğum cümlelerin aynılarını kurmanda ayrı ironik işte yukarısı boş olunca böyle oluyor sünger takmışlar yazıkSenin olmanı tavsiye ederim evet doğru maymunların 3000 kelimelik beyni var senin gibi
Başkanım yarın hazırlığımızı yapalım ozaman ne gerekiyorsa ben hazırımBen yardımcı olurum
Knkaa BP yaptı yaaSen önce bir oyunda sıralama falan yapta öyle zıpla herşeye zıplıyorsun bilip bilmeden bir emek ver şu oyunada görelim
AnlaştıkBaşkanım yarın hazırlığımızı yapalım ozaman ne gerekiyorsa ben hazırım
Evet doğru senin beyninde metal varlügatının yetmediği yerlerde kurduğum cümlelerin aynılarını kurmanda ayrı ironik işte yukarısı boş olunca böyle oluyor sünger takmışlar yazık
En1 e ihanetAnlaştık
woww ileri zeka mükemmel bir cümle kurdu alkışlıyoruzEvet doğru senin beyninde metal var
En1 ile anlaşırız çok dert yapmaaEn1 e ihanet
Olur iyi geceler En1 e ihanet eden Darbeci Ahmet ErolArda hadi gidip uyuyalım millet sabah içe gidecek yarın devam ederiz knkaa
Yoo ben senin BP Ni darbe yaptırtaacamOlur iyi geceler En1 e ihanet eden Darbeci Ahmet Erol
Darbeci kim belli bu işlerle uğraşana kadar biraz oyunda emek ver emekOlur iyi geceler En1 e ihanet eden Darbeci Ahmet Erol
Bunu büyük bir başarı sananda yani artık nediyim beyninde ne var Acabawoww ileri zeka mükemmel bir cümle kurdu alkışlıyoruz
Ayrıca gayet normal bir herkesin kurduğu cümleBunu büyük bir başarı sananda yani artık nediyim beyninde ne var Acaba
Oylamada bile En1 kazandı neyin inadı buuBunu büyük bir başarı sananda yani artık nediyim beyninde ne var Acaba