A
Arda Termi
Ziyaretçi
49.8Yok doğru yazıldı
49.8Yok doğru yazıldı
Ben okadarını bilemem ama pcden oynadığın gerçeğini bu atığın değiştirmez .Halkın diktatörü Ayhan geliyor ayrıca bak ss var
Tamam işte kim çıktı ozaman onu söyle
Sus lütfen sus ortalıkta konuşma lutfenArda ben sana demedim mi bekle plana sadık kal bozma diye sen herseyi söyledin nerde kaldı plan
Evet yanlız o Arda değil Kafirya olcaktibir küçücük ardacık varmış Pb de ko ko koşar oynarmış türkçe dil desteği acil gelmeliymiş beyine format çok çok lazımmış
Ayhan çıktı ama halk onu seçimi supheliTamam işte kim çıktı ozaman onu söyle
cevap bekliyorum.Tamam işte kim çıktı ozaman onu söyle
BuyurAyhan çıktı ama halk onu seçimi supheli
bak güzel kardeşim birazcık özgünleş böyle laf sokmuş olmuyorsun sadece cümle kurma yetinin eksik olduğunu ispatlıyorsunEvet yanlız o Arda değil Kafirya olcakti
ardından referandum yapıldı yine ben çıktım beni seçen burdaki her değerli başkana hakaret ediyorsun yani birde seçim sonucunu sorguluyorsun okadar insanın emeği var yönetimin müthiş performansı var herkesi sorguluyorsun yaniAyhan çıktı ama halk onu seçimi supheli
Yok sadece doğruları söylüyorumbak güzel kardeşim birazcık özgünleş böyle laf sokmuş olmuyorsun sadece cümle kurma yetinin eksik olduğunu ispatlıyorsun
Yönetime laf yok ama sana var Sandıktan Sen çıkmadın Büşra çıktı Aslındaardından referandum yapıldı yine ben çıktım beni seçen burdaki her değerli başkana hakaret ediyorsun yani birde seçim sonucunu sorguluyorsun okadar insanın emeği var yönetimin müthiş performansı var herkesi sorguluyorsun yani
doğrular kişiye göre değişir ama çoğu kişiye göre yanlış yolda olan sen olduğundan ötürü doğru gördüğün şeyleri kimse umursamıyor doğrunda yanlışYok sadece doğruları söylüyorum
Kanıtın varmı ? ama herkese itham olmuş oluyor buYönetime laf yok ama sana var Sandıktan Sen çıkmadın Büşra çıktı Aslında
Sana göreKanıtın varmı ? ama herkese itham olmuş oluyor bu
bana göre değil kurduğun cümlelerle seçimi sorguluyorsun yani herkesi sorguluyorsunSana göre
nereye kaçıyorsun noldu ?Neyse iyi geceler