K
Kafirya
Ziyaretçi
T rak törBen senden her zaman üstünüm kötüler asla üstün olmaz
TRAKTÖR TRAKTÖR
İyilerin düşmanı traktörlerin dostu o geliyorr ARDA TERMİİİİ
T rak törBen senden her zaman üstünüm kötüler asla üstün olmaz
Başkalarinin değil benim kanaatimDiktatör ayhanmı jdjdnd ayhanı daha tanımamışsın o zaman sana tavsiye tanı başkalarınıb lafıyla gelme
Benmi yanlış gördüm seçim sonucunu oyuna girip bir bak bakalım oyun başkanı kim diyor he seçimide sorguluyorsan o zaman burda büyük sıkıntı varEvet aslında Büşra Hanım 49.8 aldı siz 48.0 aldınız evet kesin halk seçmiştir halk aşıp Büşra hanımı seçti
Yani sen Kafirya bana kendinden bahsetmeT rak tör
TRAKTÖR TRAKTÖR
İyilerin düşmanı traktörlerin dostu o geliyorr ARDA TERMİİİİ
Ayhan oyun Başkanı oldu ama halk aslında onu seçmedi ben sadece buna vurgu yaptımBenmi yanlış gördüm seçim sonucunu oyuna girip bir bak bakalım oyun başkanı kim diyor he seçimide sorguluyorsan o zaman burda büyük sıkıntı var
Sende bana kendinden bahsetme 3gün öncesine kadar bilgisayardan oynadığın için ban yiyen kişi ne kadar temizsinYani sen Kafirya bana kendinden bahsetme
adresini yollar mısın lütfen daha fazla kelime öğrenebilmen adına sözlük yollayacağımYani sen Kafirya bana kendinden bahsetme
Kim seçti ozaman bana onu söyle böyle ithamlarda bulunuyorsun bu büyük bir ithamAyhan oyun Başkanı oldu ama halk aslında onu seçmedi ben sadece buna vurgu yaptım
Evet geçersiz oylarla sonra düzeldiEvet aslında Büşra Hanım 49.8 aldı siz 48.0 aldınız evet kesin halk seçmiştir halk aşıp Büşra hanımı seçti
Artık telden oynuyorum benim yaptıklarım senin yaptıklarının yanında atom kalirSende bana kendinden bahsetme 3gün öncesine kadar bilgisayardan oynadığın için ban yiyen kişi ne kadar temizsin
Büşra Gamze yi seçti 49.8 ileKim seçti ozaman bana onu söyle böyle ithamlarda bulunuyorsun bu büyük bir itham
Ben ne yapmışsım kanıtın varmı ama benim elimde senin kanıtın var Bilgisayardan oynadığına dair ve hala oynadığını bilmiyoruz yani belkide oynuyorsunArtık telden oynuyorum benim yaptıklarım senin yaptıklarının yanında atom kalir
atomun içinde yüzbinlerce molekül olması dışında bir problem yok tabi .dArtık telden oynuyorum benim yaptıklarım senin yaptıklarının yanında atom kalir
Geçersiz oyları neden cıkartmıyorsunBüşra Gamze yi seçti 49.8 ile
He ozaman yanlışmı yazıldı oraya ?Büşra Gamze yi seçti 49.8 ile
Halkın diktatörü Ayhan geliyor ayrıca bak ss varBen ne yapmışsım kanıtın varmı ama benim elimde senin kanıtın var Bilgisayardan oynadığına dair ve hala oynadığını bilmiyoruz yani belkide oynuyorsun
Çünkü gerçek sonuç buGeçersiz oyları neden cıkartmıyorsun
Yok doğru yazıldıHe ozaman yanlışmı yazıldı oraya ?