Bakacaz Medya | Kubilay En'leri (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Adamın parti ismi kötü dedik ki normal her ismi herkes beğenmek zorunda değil yok abinizi çağırın yok adres verin yok çıkışa gelin ne oluyor abi jajakak Abimi çağırayım madem @Kaan Yüksel abiiii dövcekler beniiiii 😭😭

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
@Sera @Kubilay*

Sanatçımızın tiye aldığı anlatmak istediği şu

IMG_20231206_220134.jpg

Ne kadar alakasız ve manasız bi yorum olduğunu size tecrübe ettirerek anlatmak istemiş🤣 muhtemelen emirhanın yorumunu görmediniz görseydiniz aynı tepkiyi ona da verirdiniz diye düşünüyorum teşekkürler

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Peki bu umrumda mı andjsjdjd
Valla ben eğlendim kral yani demek istediğim sizlik bir şey yok. Aksine parti adı çok mu absürt oldu acaba diye düşünüp partinin ismini değiştirdi. Siz saldırmışsınız onur başkanıma onu düzeltmek istedim sadece kızmayın sizlik bir şey yok diye

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
Valla ben eğlendim kral yani demek istediğim sizlik bir şey yok. Aksine parti adı çok mu absürt oldu acaba diye düşünüp partinin ismini değiştirdi. Siz saldırmışsınız onur başkanıma onu düzeltmek istedim sadece kızmayın sizlik bir şey yok diye
mesutum burada kraldan çok kralcı insanlar oldugu için ne karsıya mizah gecer ne laf anlatabilirsin rakip gördügüne saldırma olayı var hatta bi tane otistik var üsenmeden tüm gönderilere dislike atan. ama iste tc siyasetini tüm gercekligiyle yansıtan insanlar bunlar buralar lazım hepsi (messi olan degil)

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
mesutum burada kraldan çok kralcı insanlar oldugu için ne karsıya mizah gecer ne laf anlatabilirsin rakip gördügüne saldırma olayı var hatta bi tane otistik var üsenmeden tüm gönderilere dislike atan. ama iste tc siyasetini tüm gercekligiyle yansıtan insanlar bunlar buralar lazım hepsi (messi olan degil)
arkadasım konuda belki haklısındır ama bu “otistik, özürlü, otizmli” vs gibi lafları bi hakaret, laf sokma anlamında kullanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Senin kardeşin eşin dostun hatta ilerde ki çocuğunun bi engeli olursa, bi otizm hastalığı olursa bu dediğimi çok daha iyi anlarsın. Hatta forumda ciddi anlamda bu hastalıklara sahip olup saklayan biride olabilir

S

Sado55

Ziyaretçi
Sana hak veriyorum kubilaycığım nedeni ise çok kötü giyiniyorum 😂

• Beğen
Tepkiler: M-D
G

Gonca

Ziyaretçi
Siz kimsiniz ya Otistik, engelli insanları kavganıza karıştırıyorsunuz

E

Emirhan'

Ziyaretçi
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Sizin o konuyu neden ve ne niyetle açtığınız belli bence boşuna hiç haklı çıkmaya çalışmayın🙂🙂
Haklı çıkmaya çalışan yok tiye almış dedim. Şu rollenme işlerine biraz ara ver emirhanım çok kasma az makara yapalım gel sakin kal boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...