K
Kubilay*
Ziyaretçi
ANDKNSKFKSKFKSKFKLSD
ANDKNSKFKSKFKSKFKLSD
Hemen abimi çağırıyorum bi dkAdamın parti ismi kötü dedik ki normal her ismi herkes beğenmek zorunda değil yok abinizi çağırın yok adres verin yok çıkışa gelin ne oluyor abi jajakak Abimi çağırayım madem @Kaan Yüksel abiiii dövcekler beniiiii
@Cihan ERASLAN abi koşHemen abimi çağırıyorum bi dk
O seni kollar ama sonra kendi döver ajjskakak
Adamın parti ismi kötü dedik ki normal her ismi herkes beğenmek zorunda değil yok abinizi çağırın yok adres verin yok çıkışa gelin ne oluyor abi jajakak Abimi çağırayım madem @Kaan Yüksel abiiii dövcekler beniiiii
Ya dur dur ses etme 1 haftadır dc sunucusu aç diyo bana açmıyom shdjdjjfO seni kollar ama sonra kendi döver ajjskakak
Peki bu umrumda mı andjsjdjd@Sera @Kubilay*
Sanatçımızın tiye aldığı anlatmak istediği şu
Ekli dosyayı görüntüle 12570
Ne kadar alakasız ve manasız bi yorum olduğunu size tecrübe ettirerek anlatmak istemiş muhtemelen emirhanın yorumunu görmediniz görseydiniz aynı tepkiyi ona da verirdiniz diye düşünüyorum teşekkürler
Valla ben eğlendim kral yani demek istediğim sizlik bir şey yok. Aksine parti adı çok mu absürt oldu acaba diye düşünüp partinin ismini değiştirdi. Siz saldırmışsınız onur başkanıma onu düzeltmek istedim sadece kızmayın sizlik bir şey yok diyePeki bu umrumda mı andjsjdjd
mesutum burada kraldan çok kralcı insanlar oldugu için ne karsıya mizah gecer ne laf anlatabilirsin rakip gördügüne saldırma olayı var hatta bi tane otistik var üsenmeden tüm gönderilere dislike atan. ama iste tc siyasetini tüm gercekligiyle yansıtan insanlar bunlar buralar lazım hepsi (messi olan degil)Valla ben eğlendim kral yani demek istediğim sizlik bir şey yok. Aksine parti adı çok mu absürt oldu acaba diye düşünüp partinin ismini değiştirdi. Siz saldırmışsınız onur başkanıma onu düzeltmek istedim sadece kızmayın sizlik bir şey yok diye
arkadasım konuda belki haklısındır ama bu “otistik, özürlü, otizmli” vs gibi lafları bi hakaret, laf sokma anlamında kullanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Senin kardeşin eşin dostun hatta ilerde ki çocuğunun bi engeli olursa, bi otizm hastalığı olursa bu dediğimi çok daha iyi anlarsın. Hatta forumda ciddi anlamda bu hastalıklara sahip olup saklayan biride olabilirmesutum burada kraldan çok kralcı insanlar oldugu için ne karsıya mizah gecer ne laf anlatabilirsin rakip gördügüne saldırma olayı var hatta bi tane otistik var üsenmeden tüm gönderilere dislike atan. ama iste tc siyasetini tüm gercekligiyle yansıtan insanlar bunlar buralar lazım hepsi (messi olan degil)
Siz kimsiniz ya Otistik, engelli insanları kavganıza karıştırıyorsunuzmesutum burada kraldan çok kralcı insanlar oldugu için ne karsıya mizah gecer ne laf anlatabilirsin rakip gördügüne saldırma olayı var hatta bi tane otistik var üsenmeden tüm gönderilere dislike atan. ama iste tc siyasetini tüm gercekligiyle yansıtan insanlar bunlar buralar lazım hepsi (messi olan degil)
Sizin o konuyu neden ve ne niyetle açtığınız belli bence boşuna hiç haklı çıkmaya çalışmayın@Sera @Kubilay*
Sanatçımızın tiye aldığı anlatmak istediği şu
Ekli dosyayı görüntüle 12570
Ne kadar alakasız ve manasız bi yorum olduğunu size tecrübe ettirerek anlatmak istemiş muhtemelen emirhanın yorumunu görmediniz görseydiniz aynı tepkiyi ona da verirdiniz diye düşünüyorum teşekkürler
Haklı çıkmaya çalışan yok tiye almış dedim. Şu rollenme işlerine biraz ara ver emirhanım çok kasma az makara yapalım gel sakin kal boşverSizin o konuyu neden ve ne niyetle açtığınız belli bence boşuna hiç haklı çıkmaya çalışmayın
Günde 3 saat uykuyla 18 saat çalış bakayım sakın kalabilicenmiHaklı çıkmaya çalışan yok tiye almış dedim. Şu rollenme işlerine biraz ara ver emirhanım çok kasma az makara yapalım gel sakin kal boşver
Abilere selam - Çatışmaya devammmmmmmmmmmmm dj jantiiiiiiiiiSizin o konuyu neden ve ne niyetle açtığınız belli bence boşuna hiç haklı çıkmaya çalışmayın
Allah kolaylık versin fakat bunun ceremesini biz çekemeyiz kral. Eğer maaşından paylaşım içerisine gireceksen bana günde bi kaç kez böyle çıkışlar yapablirsin hoş görürümGünde 3 saat uykuyla 18 saat çalış bakayım sakın kalabilicenmi