Ben burdayım istersen kardeşim istirahat de şuanBenim kavgalarım daha güzeldi @Czhem gel gel
Adam uyuyor uykusunu kaçırma bi ara discordda arınma gecesi yaparızBenim kavgalarım daha güzeldi @Czhem gel gel
Biz böyle atismiyorduk yaw noldu böyleBen burdayım istersen kardeşim istirahat de şuan
Ahmetcim konu kapandı geç geldin biraz erken geleydin keşkeBu kaçıncı seviye nasıl bir Terbiye durumu burada 15 16 yaşında arkadaşlarımızda var ayıp ayıp biraz terbiyeli yazın bu nedirya . şuraya millet eğlenmeye geliyor konu açıyor konuşulan konuya bak
KudurKonu çok uzadığı için kısa bi özet geçiyorum.
KAĞAN YÜĞSEL VE MERTSKT
BİRİ DONDURMA BİRİ LOLİPOP ALIP ELE ELE PARKA GİTTİLER. Hadi hayırlı geceler.
Aha ikiye bir olduk cengizzzz sen gel şimdiBen burdayım istersen kardeşim istirahat de şuan
3 e 1 yap sen onuAha ikiye bir olduk cengizzzz sen gel şimdi
Ahahahaah iki kişi daha eksik fatih bide kim vardı aklıma gelmediAha ikiye bir olduk cengizzzz sen gel şimdi
Ben Ayhan Ahmet değilAhmetcim konu kapandı geç geldin biraz erken geleydin keşke
Ben Ayhan Ahmet değil
İsim karıştırmayadamo başladınAhmetcim konu kapandı geç geldin biraz erken geleydin keşke
Sende mi bizdensin emirhan dur gözlerimi yaşartma kral3 e 1 yap sen onu
Orodo oloyoİsim karıştırmayadamo başladın
Forumdan 1 gün uzaklaştırıldınız
Konuşmayı öğrendiğiniz zaman foruma dönebilirsinizSanada lolipop veriyim ağzına istermisin mertcim
Forumdan 1 gün uzaklaştırıldınızOğlum hasta mısın ben bu röportajı ilk kez yapmıyorum ve Yaşayan Ölülere 50 kişi laf etti güldüm geçtim herkes beğenmek zorunda değil beni sana bunu açıklıyor olmam bile komik ajakkalaa hey allahım yarabbim yaratıyorsun bari takip et
Üslubunu düzeltince sende geri gelebilirsinYanlız minik prens felan diyorsun iyi hoş da dikkat et de minik prens eline yakışıklı prens vermesin.
(Yakışıklılık benim tarafımdan)