Gece Postu (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emir-Timur
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Evet ben vekil olmayan birini aday çıkaran çaylak ya sen eski kurt o kadar yureklisin ki ve kendine o kadar güveniyorsun ki ittifakın en güçlü olduğu anda aday oluyorsun sende biliyorsun aynı oyun başkanı adayınız gibi size bu görevler bu zamanda verilmeseydi başka zaman verilmezdi.Cünkü Seçilemezdin en üzücüde senin adına seni aday gösterenler de farkında:)
eski kurt bu zamanların keyfini çıkar
Görüp görebileceğiniz bu kadar
Dimi Ahmet başkanım benimde görüp görebiliceğim bu :D

C

CB36

Ziyaretçi
Bu arada @Büyük Mesut işi Birliği ile Açılan bir Konuydu Az Önce ki Tartışmalar Hakaretten Baska bisey değildi Bizde Ortam Biraz Aramızda Dönsün Nasıl Tartışma Yapılıyor Diye Konu Açtık Tartıştık Kalp Kırmadan Demekki Tartışabiliyormuş Herkese Hayırlı Geceler Dilerim 🌹🌹

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bu arada @Büyük Mesut işi Birliği ile Açılan bir Konuydu Az Önce ki Tartışmalar Hakaretten Baska bisey değildi Bizde Ortam Biraz Aramızda Dönsün Nasıl Tartışma Yapılıyor Diye Konu Açtık Tartıştık Kalp Kırmadan Demekki Tartışabiliyormuş Herkese Hayırlı Geceler Dilerim 🌹🌹
İmza

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Hersey icin gec kalmisim . Vardi bu aksam bir banim

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Evet ben vekil olmayan birini aday çıkaran çaylak ya sen eski kurt o kadar yureklisin ki ve kendine o kadar güveniyorsun ki ittifakın en güçlü olduğu anda aday oluyorsun sende biliyorsun aynı oyun başkanı adayınız gibi size bu görevler bu zamanda verilmeseydi başka zaman verilmezdi.Cünkü Seçilemezdin en üzücüde senin adına seni aday gösterenler de farkında:)
eski kurt bu zamanların keyfini çıkar
Görüp görebileceğiniz bu kadar
ahmet başkanım sizde madem çok yüreklisiniz ve kendinize çok güveniyorsunuz alalım sizi meydana buyrun aday olun savaşın kendi partiniz adına. ama yokkkk olmaz değil mi :D aday çıksan sallar aday çıkmasan sallar . böyle devam canlar :D . Ha bu arada kaç ay sonra çıkacaksınız onu merak ediyorum 4 veya 5 ay mı ona göre bekleyelim sizleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...