C
CB36
Ziyaretçi
Konuda benim adım geçiyor bu adı geçmeyenler bizle Rakip olamaz
Kurt sürü ile dolaşır kardeşim sen bizi sizinkiler le karıştırdın herhalde onlar tek gezer genellikle tasma takarSiz buna Kurt demişsiniz. Ama bu yanına 7 kişi almadan gezmiyor???
Kurt değil de neydi? o diğeri olmasın? Baktınız mı detaylıca??
İlk kurşun atıldı ban yükleniyorKurt sürü ile dolaşır kardeşim sen bizi sizinkiler le karıştırdın herhalde onlar tek gezer genellikle tasma takar
Ben şahsen tanırım. Zamanındaa çok tek gezdi. Yenemediler. Yenilmeyincede mecbur arkasına geçtilerSiz buna Kurt demişsiniz. Ama bu yanına 7 kişi almadan gezmiyor???
Raporladım kardeşim helal etKurt sürü ile dolaşır kardeşim sen bizi sizinkiler le karıştırdın herhalde onlar tek gezer genellikle tasma takar
İsim yok , hedef alınmış bir kişi yok tasma dedik ne dedikİlk kurşun atıldı ban yükleniyor
Köşedekileri topladık, sıra sizin olanları almakta. Biz tanırız, kendimizi tanıtacak olsak siz olurduk.Sizin alacağınız tek şey bizim istemeyip köşeye attıklarımız sizi tanıtmaya çalışmadilar bizde tanımak istemedik
Aleykümselam
Düşman kör nişancıdır da dost bilir nerden vuracağınıRaporladım kardeşim helal et
2 lafından biri abimmmmm olan birisi için fazla iddialısınSiz buna Kurt demişsiniz. Ama bu yanına 7 kişi almadan gezmiyor???
Yakışmadı ... Hemen sıkışıyorsun ama bu henüz ilk gece bence üç dört gece sonra ban yemeden atışmayı öğrenecezİsim yok , hedef alınmış bir kişi yok tasma dedik ne dedik
Raporu geri alıyorum namusa boğdun beni...Düşman kör nişancıdır da dost bilir nerden vuracağını
Bizim olan bizimdir almaya yeltenen öder artık ödeyecek neyi varsaKöşedekileri topladık, sıra sizin olanları almakta. Biz tanırız, kendimizi tanıtacak olsak siz olurduk.
Yakışmaz..
Açıklama da yaz yanlışlıkla yaptım diyeRaporu geri alıyorum namusa boğdun beni...
Sahada yendik masada kaybettik dendi bize komutanım. Bilirsin sen ; 1.Dünya savaşı misaliBen şahsen tanırım. Zamanındaa çok tek gezdi. Yenemediler. Yenilmeyincede mecbur arkasına geçtiler
Ben şahsen tanırım. Zamanındaa çok tek gezdi. Yenemediler. Yenilmeyincede mecbur arkasına geçtiler
Evet ben vekil olmayan birini aday çıkaran çaylak ya sen eski kurt o kadar yureklisin ki ve kendine o kadar güveniyorsun ki ittifakın en güçlü olduğu anda aday oluyorsun sende biliyorsun aynı oyun başkanı adayınız gibi size bu görevler bu zamanda verilmeseydi başka zaman verilmezdi.Cünkü Seçilemezdin en üzücüde senin adına seni aday gösterenler de farkındaÇoğu kişiye nice unvanlar kazandırdık canlı çok şahit var sen kimdin meclis başkanlığına vekil olmayan birini çıkaran çaylak mi
Yazdım yazdım pişman oldum banlanmasın lütfen dedimAçıklama da yaz yanlışlıkla yaptım diye
Tanısan sende abimmm dersin. Tanımıyorsun. Olsun.2 lafından biri abimmmmm olan birisi için fazla iddialısın
Yanlış söylemişler siz daha başlamadan kaybettiniz halbuki ben seçime giren adaya söylemiştim sen kazanamayacaksın diyeSahada yendik masada kaybettik dendi bize komutanım. Bilirsin sen ; 1.Dünya savaşı misali
Ne yani Eski oyuncunun yanına 3 kişi yok mu?
Bu gecede uyku yok galibaBu post geceleri açılır sabah yönetim tarafından imha edilir. Herkes kurtlarını döker banlanan banlanır sağ kalanlar yeni güne uyanır. Diğer postlar kirlenmemiş olur buyrun başlayalım
@CB36 yı grup kafes dövüşüne davet ediyorum. 4'e 4.
Fatih tutuk, ahmecet ve czhem i aldım ekibini topla hadi