Ekmek yediği kaba *****… (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Senin için gece gündüz çalışan adami da sırf zafer ittifakına girmek için harcadın ya, bu kadarını senden bile beklemiyordum. Alparslan asla yalnız değil, asla yalnız kalmayacak. Kimseye de yedirtmeyiz. Arkadaşlar daha fazla uzatmayalım. Güzel sinema oldu. Millet ağzının suyu aka aka bizi izledi. Bize de yazıklar olsun bu arkadaşı başkan adayı çıkardık. Allah razı olsun karşı tarafta oyları kontrol edenlerden, itiraz edenlerden.
Konu sahibi banlandi. Baska bir sekildr Konuyu kapattirma şansımız olur mu? @Umut Yoneticim?
Benim için gece gündüz çalışan adam mı? Parti için gece gündüz çalışan büşra demeliydiniz sanırım çağlar mesut biliyor uyku düzeni mi yazık size, partiye verdiğim emeklere

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Benim için gece gündüz çalışan adam mı? Parti için gece gündüz çalışan büşra demeliydiniz sanırım çağlar mesut biliyor uyku düzeni mi yazık size, partiye verdiğim emeklere
Bize niye yazık büşra bizi kötüleyen sensin giden sensin arkamızdan konuşan sensin biz sen gidince bile sahiplendik yalnız bırakmadık seni. Ama yapmaya çalıştığın şeyler de ortada bi de bize yazık ediyor cidden utanma yok bu çocukta

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bize niye yazık büşra bizi kötüleyen sensin giden sensin arkamızdan konuşan sensin biz sen gidince bile sahiplendik yalnız bırakmadık seni. Ama yapmaya çalıştığın şeyler de ortada bi de bize yazık ediyor cidden utanma yok bu çocukta
Yönetimin mesajına like attım diye partiden çıkıp giden, haftalarca trip yapan adamlar diyor bunu

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
REis aynı hatayı ben milli mücadelede yaptım . Sonuç Çok şükür iyi dostlarımla beraberim. 2 günlük adamlar için nelere feda edildik. Resmen özür dile konumuna bile getirildik.
Hatanın neresinden dönersen kardır. Sadece yuzlesirken millete reklam olmak zoruma gidiyor. Onu da bu hanımefendiyi destekleyerek haketmisiz. Yapacak bir şey yok.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
REis aynı hatayı ben milli mücadelede yaptım . Sonuç Çok şükür iyi dostlarımla beraberim. 2 günlük adamlar için nelere feda edildik. Resmen özür dile konumuna bile getirildik.
Sana laf yok uğur. Çok dil döktüm alınganlık yapma bi tartışma yok ortada bi anda çıkıp gittin yinede yolun açık olsun dost kalalım dedin şimdi burda her deliğe atlıyorsun sanada yazık

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Yönetimin mesajına like attım diye partiden çıkıp giden, haftalarca trip yapan adamlar diyor bunu
Büşra sen giderken biz dönüyorduk böyle ucuz algılara gerek yok öncesini sonrasını anlatmadan konuşmayacaksın bir şeyleri:) neyse sen like kontrolü yap topladıysan likelarını vergi kas başkanım vakit harcama burda yolun uzun daha senin

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Sana laf yok uğur. Çok dil döktüm alınganlık yapma bi tartışma yok ortada bi anda çıkıp gittin yinede yolun açık olsun dost kalalım dedin şimdi burda her deliğe atlıyorsun sanada yazık
Senlik birsey yok, ama uğura yazık öyle mi? Yok artık tutamicam kendimi 😅

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra sen giderken biz dönüyorduk böyle ucuz algılara gerek yok öncesini sonrasını anlatmadan konuşmayacaksın bir şeyleri:) neyse sen like kontrolü yap topladıysan likelarını vergi kas başkanım vakit harcama burda yolun uzun daha senin
Ya mesut savunduğun adamların arkalarından konuşmalarını biliyorum o kadar çok şey bildiğini sanıyorsun ki 😃

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Ya mesut savunduğun adamların arkalarından konuşmalarını biliyorum o kadar çok şey bildiğini sanıyorsun ki 😃
Ya bak buna gülerim işte 🤣 bana bir tane örnek verir misin kimin arkasından konuşmuşum ama iftira atma hee ss at discordda duruyodur tüm konuşmalar cidden hiç utanma yok sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...