K
Kafirya
Ziyaretçi
biz kötüyüz aynen .dÖnce siz aranızda bir anlaşın bakalım arta kalan olursa Büşra'ye verirsiniz. Sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin.
biz kötüyüz aynen .dÖnce siz aranızda bir anlaşın bakalım arta kalan olursa Büşra'ye verirsiniz. Sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin.
Bu çocuk çok film izliyor diyorum inanmıyorsunuz5 gün sessiz kalıp bu basit oyunumu kurdunuz kendi aramızda çatışma çıkaralım hesabi sizin bu planı kurduğunuz yerde bile bizden birileri var . Hemen taktik değişin bu tutmadı
Yolu yarıladı ama likelardan sonra düşmanlık ilanı, son aşama biraz pişmanlık falan sonra girer inşallah abisiBusrayi sokamadik bak zafere shsjsjsjsks
Aynen knk5 gün sessiz kalıp bu basit oyunumu kurdunuz kendi aramızda çatışma çıkaralım hesabi sizin bu planı kurduğunuz yerde bile bizden birileri var . Hemen taktik değişin bu tutmadı
Birde inanarak yazıyor yazikBu çocuk çok film izliyor diyorum inanmıyorsunuz
tüh belki kendinizi sokarsanız aşsşaşzşaşzşaçsBusrayi sokamadik bak zafere shsjsjsjsks
Sonraki taktigimizi nerden anladınız hamfendi jsjsjssjsksks oooofffffftüh belki kendinizi sokarsanız aşsşaşzşaşzşaçs
İstiyon demi gelmemizi itiraf ettüh belki kendinizi sokarsanız aşsşaşzşaşzşaçs
Yok be kardes siz film gibi karışık değil çok basitsinizBu çocuk çok film izliyor diyorum inanmıyorsunuz
yani sizi alakadar eden bir konu olduğunu düşünmüyoruz .dBirde inanarak yazıyor yazik
Afffferim bak bunuda cozdun5 gün sessiz kalıp bu basit oyunumu kurdunuz kendi aramızda çatışma çıkaralım hesabi sizin bu planı kurduğunuz yerde bile bizden birileri var . Hemen taktik değişin bu tutmadı
hadi hadi naz yapma yaz belki alırlar asşaşsşaşsşaşzçaşaİstiyon demi gelmemizi itiraf et
Bizim senaryomuz yokYok be kardes siz film gibi karışık değil çok basitsiniz
Gelim mi ivep'e ahmeterol başkanım alır beni içerihadi hadi naz yapma yaz belki alırlar asşaşsşaşsşaşzçaşa
Ne yazdığını okursan anlarsın alakadar olup olmadığımızıyani sizi alakadar eden bir konu olduğunu düşünmüyoruz .d
gel kız ivepte seni bekliyorGelim mi ivep'e ahmeterol başkanım alır beni içeri
Yarası Olan Gocunur.Ne yazdığını okursan anlarsın alakadar olup olmadığımızı