Ekmek yediği kaba *****… (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SeAhKa

Ziyaretçi
sonuçta ben yazdım kurt değil muhalefetini bana yaparsın kişilerin alakası yokken gelip muhalefet olursan tabiki alakasız kalırsın .d
Okudugunu anlama probleminin bulasi olduğunu bilmiyordum yada okuduğunu anlama problemi olan insanları bir araya gelmiş olması ayrı bir mucize beni alakadar edip etmediği konusuna gelince de ittifakdaki arkadaşınız konu bile açtı böyle ucuz bir numarayı yapacak kapasite kendinde olduğu için bizimde yaptığımızı düşünüyor

Biraz uzun oldu umarım okuduğunu anlarsın 😁😁

K

Kafirya

Ziyaretçi
her şeyi geçtim birbirinize istediğiniz kadar sallayın ama karşınızda bir kadın olduğunu ve üslubunuzu bozmadan konuşmanız gerektiğini unutmayın cümlelerinizi düzgün kuramıyorsanızda çekilin

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yaw sen karışık oldun da noldu kurt biz zaten basitiz dümdüz adamız alengirimiz yok neysek oyuz vallahi darlanıyorum senin yorumları okuyunca biraz sakin ol yaw burası cidden bu kadarlık bi yer değil sakin ol kral
Yok be sinirleniyorum ben böyle değişik insanlar görünce 😀 noldu savunuyordunuz birbirinizi 😀

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
@Alparslan başkanım kanıtla diyordun o yüzden attım iznin varsa atayım burayada kusura bakma 🙏🏻

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
her şeyi geçtim birbirinize istediğiniz kadar sallayın ama karşınızda bir kadın olduğunu ve üslubunuzu bozmadan konuşmanız gerektiğini unutmayın cümlelerinizi düzgün kuramıyorsanızda çekilin
Haklisiniz. Uyarınız için teşekkürler. Cinsiyetçi olmamakla beraber üslubumuza dikkat etmeye çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...