ugur3301 - Parti Değişikliği (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Yahu görüşmeyi de size danışmak için yapmıştır fikrini beyan etmiştir niko başkanım. Size zorla oy verdirecek değil ya reddedersiniz oy vermezsiniz olur biter. İhanet değil bu:) kendince doğru bildiğini yapmış siz stratejisini kabul etmemişsiniz o da ayrılmış. İhanet ettin kovduk diyosunuz onu anlamıyorum
Kaldiki ihanet yapdi partiden kovuldu. Onu sabir baskan bilir. Xelil baskan bilir. Yani parti baskani ve baskan yardimchisi. Ben orasini ne turlu ihanetlerin ichinde oldugunu bilmiyorum.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bak ben partimizin bir uyesiyim sadece partiede hich bir gorevim yok. Ben kimeeyi kovmadim. Benim bildigim ugur baskan kimseye ses vermeme konusunda hich bir partiye ittifaq olmamak konusunda. Parti baskanlariyla bir goruse varmislar. Shimdi siz soyliyorsunuzki partiniz ichin vekil cikmasi ichin gorusmeler yapib ugur baskan. Bunu yapmishsa buda bir ihanetdir. Cunki partinin durusu hich bir partiye oy kullanilmiyacak. Hich bir partiyle ittifaq olmuyacaq. Egerki partinin bilgisi dishinda kendini vekil yapmak ichin boyle bir gorusmelerde bulunmushsa buda bir ihanetdir bana gore
Siz ihanetin ne demek olduğunu araştırın niko başkanım. Uğur partinin menfaatine olduğunu düşünerekten görüşmeler yapmış. Sizin adınıza söz vermemiş. Kimden vekil çıkarabiliriz diye sorgulamış bir alt yapı oluşturmuş sonra da gelip size durumu bildirmiş siz kabul etmemişsiniz o da partiden ayrılmış. Burda ihanet yok. Eğer bu sebeptem ihanet etti diyorsanız bu hoş olmayan ağır bir itham sizin kıymetli partinize yakışmıyor.

niko_23

Vatandaş
Benim bildiyim bu ugur arkadasi 5 gundu taniyorum. Tanidigimdan beri 5 tane parti deyisdirdi. Bende bu oyundayim. Bir tek ishci ve emekci partisine katildim. Ayhan gunerede durustce gitme sebebimi soyledim gitdim. Azerbaycan turk birligi partisine.

niko_23

Vatandaş
Siz ihanetin ne demek olduğunu araştırın niko başkanım. Uğur partinin menfaatine olduğunu düşünerekten görüşmeler yapmış. Sizin adınıza söz vermemiş. Kimden vekil çıkarabiliriz diye sorgulamış bir alt yapı oluşturmuş sonra da gelip size durumu bildirmiş siz kabul etmemişsiniz o da partiden ayrılmış. Burda ihanet yok. Eğer bu sebeptem ihanet etti diyorsanız bu hoş olmayan ağır bir itham sizin kıymetli partinize yakışmıyor.
Yine soyliyorum parti baskanlari bilir o ihanet konusunu. Ben bilmiyorum. Benim bildigim bir tek bu forumda gorduyumdu.

U

ugur3301

Ziyaretçi
Sen mi partiden çıkardın :D Beni güldürme :D buraya ss atarım şansını zorlama :D

U

ugur3301

Ziyaretçi
Yasak diyilde ama 10 gunde 5 tane parti deyiwdirmekde. Nebilim? Insanin bir duruwu olmasi lazim
1. 2 parti değiştirdim.
2. Milli mücadeleden ayrılma sebebim bariz ortadadır. Azerbaycan Türk Birliğindede gerekli açıklmaları yaptım.

niko_23

Vatandaş
Oyle sandim bana soyliyorsun. Benim kimseye partiden cikarma yetkim yok.

niko_23

Vatandaş
1. 2 parti değiştirdim.
2. Milli mücadeleden ayrılma sebebim bariz ortadadır. Azerbaycan Türk Birliğindede gerekli açıklmaları yaptım.
Bak baskan. Milli mucadele Azerbaycan Turk birligi. Simdide Milli Egemenlik. Bu 3 partiyi kach gunde degishdirdin? Sahiden merak ediyorum. Milli egemenlik partisinden ne zaman ayrilib. Yeni bir partiye ne zaman katilacaksin

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Bak baskan. Milli mucadele Azerbaycan Turk birligi. Simdide Milli Egemenlik. Bu 3 partiyi kach gunde degishdirdin? Sahiden merak ediyorum. Milli egemenlik partisinden ne zaman ayrilib. Yeni bir partiye ne zaman katilacaksin
Beni ilgilendirmez aslında. Ama seni de ilgilendirmez. Yorum yapmayacaktım fakat insanlar hadlerini ve yerlerini bilmeli. Kimin kaç parti geldiğinden size ne başkanım? O partide mi doğup büyüdünüz?

U

ugur3301

Ziyaretçi
Benim bildigim kadariyla partimzin baskani kimseye oy vermiyeceyiz diye bildirdi butun uyelere. Hatta her hangi partiye oy veren olursa partiden atilacaq diye bildirdi butun uyelere. Eger ugur arkadas boyle bir gorusme yapmisha buda bir ihanetdir
Bu görüşme parti başkanı grupta açıklama yapmadan önce konuşulmuştur bilginize

U

ugur3301

Ziyaretçi
Bak ben partimizin bir uyesiyim sadece partiede hich bir gorevim yok. Ben kimeeyi kovmadim. Benim bildigim ugur baskan kimseye ses vermeme konusunda hich bir partiye ittifaq olmamak konusunda. Parti baskanlariyla bir goruse varmislar. Shimdi siz soyliyorsunuzki partiniz ichin vekil cikmasi ichin gorusmeler yapib ugur baskan. Bunu yapmishsa buda bir ihanetdir. Cunki partinin durusu hich bir partiye oy kullanilmiyacak. Hich bir partiyle ittifaq olmuyacaq. Egerki partinin bilgisi dishinda kendini vekil yapmak ichin boyle bir gorusmelerde bulunmushsa buda bir ihanetdir bana gore
Ayrıca kendim için değil parti için vekil almak için uğraştım. GÖrüşme Dün sağlandı.Ben zaten Vali olacağım şuanki duruma göre. AYrıca tarafsız olduğumuzu bildirmekten vazgeçmedim ssler mevcuttur sorun yok . Grup içerisinde bile sorunlar çıkmıştır bunu sende biliyorsun Xelil ile kimin arasında geçtiğini ve kime diktatör dendiğini