K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
hedef ben miyim tayfun…İlk hedefimiz sizdiniz, mermiye kafa atarak geldiniz tebrikler. Yarın görüşmek dileği ile..
hedef ben miyim tayfun…İlk hedefimiz sizdiniz, mermiye kafa atarak geldiniz tebrikler. Yarın görüşmek dileği ile..
Sana dedim çok göz önünde olma al iştehedef ben miyim tayfun…
Ahmet bey sıra size de gelecek, ayhan bey hakkında söyledikleriniz elimde. Ama sizinle sonra oynayacağım...Aha bi buyumuz eksiksabırr
ahmet kaçç parti sende termi dadanmasın sana röportaj diyeAha bi buyumuz eksiksabırr
nabalım be abim…Sana dedim çok göz önünde olma al işte
Sen kötüsün aynennabalım be abim…
farkederse kahrolayım…
Aktimur u bu kadar sevdiğine emin misin? Elimdeki kayıtlar aksini iddia ediyorlar...Postu kime yazdırdılar onu merak ediyorum. Gardaşım aktimuru sıkıştırmışlar yine merhametli ortağım benim
Buyrun beyfendi bekliyorum ne demişim anonimle değil amaAhmet bey sıra size de gelecek, ayhan bey hakkında söyledikleriniz elimde. Ama sizinle sonra oynayacağım...
bunu zaten herkes biliyor bilmediği birşeyle gelse bari…Sen kötüsün aynen
Gonca yöneticime katılıyorumİsim olmamış Ajancılık medya yapsaydınız tutardı belki
Gonca hanım sizlerde burdasınız... Sizi gördüğüme çok ama çok sevindimm zira gözler sizi arıyorlarİsim olmamış Ajancılık medya yapsaydınız tutardı belki
Bizlik birşey var mı yoksa desteğe gidicemGonca hanım sizlerde burdasınız... Sizi gördüğüme çok ama çok sevindimm zira gözler sizi arıyorlar![]()
Sayın Mustafa sizi en sona bıraktık.@Anonim Medya benlik birşey varmı uyucam ben
Siz biraz dinlenin.Bizlik birşey var mı yoksa desteğe gidicem![]()